PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#593 Re: Kláře ano

2015-02-13 09:15

#581: - Kláře ano 

Možná jste trefila do černého. Rodina se rozhodla, že terénní pracovnice nepotřebují a KVR to neunesla a proto se odvíjí celý cirkus. Celé prázdniny pečovala rodina bez terénních pracovnic o děti sama a zvládli to. Vždy je důležité, jak člověk na situaci reguje a reakce KVR je žalostná, opravdu se jí podařilo se zviditelnit a udělat si jméno, jaké ať si každý posoudí sám, tak jako její výstupy bude hodnotit MPSV.

K petici:

Výrazně angažovala - připomíná mi to termín běžně používaný za totality.

Místo vděku a uznání - dostala finanční odměnu, plat, dotace.

V dobré víře? Klára prorokem? V tom případě je jí snad škoda na MPSV.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#598 Re: Re: Kláře ano

2015-02-13 09:46:26

#593: - Re: Kláře ano 

 Váš problém,  co Vám to připomíná, tehdy  by paterčata možná dostala i  železníční salonní vůz,  a soukromé letadlo.  Máte smůlu, dnes se odměřuje, bohužel  ne stejným metrem. slovo Paterčata je zaklínadlem ....

žijeme jindy,  takže - ať se starají. netřeba výčtu ze zákonných norem, provotní je mateřský pud a povinnost rodičů  postarat se o děti. 

Klára žádný plat  nedostala a dotace byly určeny na  terenmní pracovnice, které si vydupala Kiňová,  pletete spoustu věcí dohromady, jen abyste prosadila svůj  slepičí názor. 

Klára bohužel nebyla prorokem,  dělala vše v dobré víře, že její pomoc  dětem prospěje. Prorokem byl její syn, který konec odhadl naprosto přesně.  

Bohužel, někteří jsme stále a stále naivní,  a snažíme se pomáhat i tam, kde stojí i úplně něco jiného, o prachy, prachy a prachy.  Lenost, hamižnost  podporovat nebudu

 

Otto

#599 Re: Re: Kláře ano

2015-02-13 09:47:17

#593: - Re: Kláře ano 

 Jedna z maminek psala že v Milovicích  na tom jejich úřadě visí inzerát :Kiňovi hledají pečovatelku. Kdo ji bude platit,když ji hledají Kiňovi ??? Asi Samková a nebo bude dělat zadara. Jako za odměnu ???


Nepřihlášený uživatel

#603 Re: Re: Kláře ano

2015-02-13 09:52:22

#593: - Re: Kláře ano 

 Projděte si tisk, v listopadu se KIňová terenních pracovnic dožadovala :-)))

 

Takže asi neví, co chce, nebo říká pokaždé něco jiného.  Chtěla zadarmo,  ale jak zjistila, že  by to šlo z jejich peněz, tak otočila. No, má Petru, ta se vyjadřovala tak, že  jí nejde o peníze :-)))

Chci vidět, kdo by se nechal u paterčat zaměstnat :-))))