PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#597 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace

2015-02-13 09:41

#591: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace 

 Babiřka nepracovala, u Kláry vydržela jen pár měsíců,  viděla jste sama,  že se jí to nevoplatí.  Starej Kiňa nemaká vůbec, zdraví má dobré, kouřit může, mají další děti, ty také nepracují.

Saša nepracovala  nikdy, snad pár měsíců před 18 roky,  než se jí podařilo otěhotnět.  Kroščen je možná ještě zaměstnaný, ale nepracuje. celé dvě rodiny na dávkách , ono se to vyplatí.   myslím, že  prapůvodce  všeho není žádná osoba z venší, ale jen a jen sama rodina. Zvykli si na snadný život bez práce, zvykli si, že když se kříčí, někdo zase přidá. 

Zbytečná diskuse, prostě  stát  živí celou rozvětvěnou rodinu,  a nikdo z nich nepřidá ani korunu. snad jen Saša, která dostává cosi jako mateřskou.  To mě podrž,  Kdo na ně má vydělávat? Proč, protože mají paterčata?  To není logický důvod. 

Jop a full servis - které matce se o tom může zdát,   ať už má jedno dítě, nebo čtyři. Všichni si musejí a chtějí především pomoci sami. Tihle  Kiňovci to ani nezkusili. 

 

Ano, kojení je zdlouhavé, odsávání nepříjemné.  Bohužel,  to je daň za krásné zdravé  děti,  v mezičase ale nedělala vůbec nic s poukazem na to,  že je (možná oprávněně ) unavená. Ale kočírovat "Služky", hádat se s nadřízenými pečovatelek ,  a věnovat se  i zábqvě ( to zvládla). Většina maminek padá po hlavě do postele, ale stačí se postarat o celý chod rodiny. 

kecy v kleci, nechce se jim, nemakají, jen natahují ruku a ostouzejí každého, kdo se nsaží málo.

Odpovědi

0000

#602 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace

2015-02-13 09:50:49

#597: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace 

 Za celou tuto situací můžou naše bohaté sociální dávky ,poskytované cikánůma ostatním nemakačenkům.