podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#1375 Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-13 22:57

#1373: - Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

Autor výše uvedeného je wkipedie. Neboli také dějiny. Fakta. To první, to byli tisíce mrtvých. (pro Vás, intelitenty, nepodstatné, nějaký tisíce mrtvých Korejců, na to asi sere Váš pes, že.) To druhé bylo pár tisíc lidí, z nichž několik stovek, dejme tomu, dostalo pendrekem. Všichni se ale odtud vrátili nakonec ke svým rodinám. To je ovšem z Vašeho pohledu masakr. Hm, zvláštní vidění.

Možná že bych mohl také říci, škoda, že se nevyskytnete tam, kde jde o opravdový masakr, kde umírají tisíce lidí. Možná by Vám to tu vaší držku taky zavřelo. Napořád.

Jo a mohli by jste mě třeba chytat za slovo, že jich tam dostalo po papuli jen pár stovek, nebo za nějakou podobnou blbost. Huš, do toho!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#1379 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-14 14:36:16

#1375: - Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

"......několik stovek, dejme tomu, dostalo pendrekem. Všichni se ale odtud vrátili nakonec ke svým rodinám. To je ovšem z Vašeho pohledu masakr. Hm, zvláštní vidění."

Tak takovéto, normální (jako opak "zvláštního") vidění má lidská svině....

21.srpna 1969 došlo v Československu zřejmě k poslednímu masovému projevu obyvatelstva proti okupaci, Rusákům a jejich nechutným českým (a slovenským) kolaborantským prdelvlezům. Na neozbrojené demonstranty vyrukovali zločinci, z Lidových milicí, tato nejsprostší zločinecká lůza "dělnické třídy" a mlátili a mlátili. Režim komunistických zločinných kolaborantů se nestyděl "zvěčnit" toto slavné další vítězství předvoje dělnické třídy nad kontrarevolucí vydáním speciálního spisku o drtivé porážce kontrarevoluce. Ačkoliv komunistický novinový hnůj jsem nikdy nekupoval, toto svinstvo jsem si koupil a dodnes ho mám. Je tam m.j. fotografie jakéhosi zmláceného mladíka, pololežícího na obrubníku a držícího se za hlavu. S popiskem "Po výprasku jak od tatínka". Ano, bestiální milicionářští zločinci byli "tatínkové" a mlátili - samozřejmě cizí kontrarevoluční synky.... (mlátili, aby byl mír). Schoval jsem si, neboť tehdy jsem si říkal, že tomu, existenci takovýchto lidských sviní, milicionářů i té komunistické novinářské děvky, mezi Čechy, nebude jednou nikdo ani věřit....

A ejhle - 45 let poté je tu lidská svině, která obhajuje stejnou bestialitu, kterou ovšem pamatuje ještě o něco více pamětníků.... Svině, podle které někdo "....dostal pendrekem a nakonec se vrátil ke své rodině...", sice celý od krve, ale zato "jako po výprasku od tatínka". Snad by taková svině chtěla, abychom ještě zasahujícím bestiím od Pohotovostních pluků, etébákům a póvlu Lidových milicí byli ještě vděčni a poděkovali - vždyť to byl opravdu demokratický komunistický režim, pouze výpraskem vychovávající své poddané. Vždyť je mohl také rovnou poslat do koncentráku jako ještě pár let předtím a "vrátit se ke svým rodinám" se mohli třeba za dvacet let.... Nebo také vůbec ne - třeba ze šibenice - to ta rodina by nedostala ani tu mrtvolu....

Bude tu tato lidská svině zase skučet, že je jí nadáváno pro jiný názor (přesto, že je akademicky vzdělaná) atd.atd. Má pravdu, svině. Nemělo by se (jen) nadávat pro takovéto "názory". Měla by dostat do rypáku, takovou jednu "jako od tatínka", až by lehla (u své rodiny).