podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#1385 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-14 18:19

#1382: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

Nikdy jsem nikoho nenazval ruskym blbeckem !  Zrejme si me pletete s jinym diskutujicim.  Pokud se bavite s volici Zemana a berete je jako lidi se "zdravym selskym rozumem", je mi vas lito.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#1386 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-14 23:06:25

#1385: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

Tak to se omlouvám. Víte, já se obvykle lidí, s kterými se bavím, zrovna neptám, koho volili. Do toho mi přeci jednak nic není a jednak hodnotit lidské charaktery podle toho, jaké mají názory na uspořádání světa je zdvořile řečeno nesmyslné.

Mezi přáteli mám pár lidí z jedné a pár z druhé strany a o ostatních to nevím. Takže ale vím, že jsme schopni se bavit bez emocí. A to u jednoho z kamarádů vím pozitivně že jeho otec byl pár let v uranových dolech.

Nicméně vždy jsme si rozuměli a byli jsme schopni pochopit, že z důvodu různých životních zkušeností máme na některé věci prostě jiný názor a nikdy jsem se nehádali.  A lety z nich navíc slevujeme. Oba dva. Citlivá témata pro nás oba vynecháme a bavíme se třeba o ženských.

Vaše poslední věta ale naznačuje, že Vy jste ještě pro takové diskuse nedozrál, jste ještě příliš nesmiřitelný a - možná - demagogický a snadno odsuzujete jiné jen pro to, že si nemyslí přesně to, co Vy. U někoho to s věkem přejde a začne krom mluvení i naslouchat. Z těch druhých se pak stávají lidé, kvůli nimž se svět pořád tak nesmyslně hádá a pere a jednou se nám podaří náš druh vyhubit.