PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#693 Re: Re: Re: Re: Nezvládá rodina

2015-02-14 20:29

#690: - Re: Re: Re: Nezvládá rodina 

 ano, přesně tohle chce rodina, peníze do ruky a  a hotovo. Pak by jen následoval řev, že se stát nestará, neb   obdržené peníze se zapřou, stejně jako to udělala  při  žádosti na MěÚ. 

Kdo by teď u nich pracoval?   kde by koho sehnali, bába  a matka udělaly celé rodině takové jméno,  že bych se styděla. 

To, že  chůvy k dětem platila Klářin organizace, (to nebyla pomoc státu, ten pletil dvě pečovatelky.), bylo proto, že  klub vícerčat viděl, jak je matka neschopná a nikdo z rodiny se nepředře, vlatně vůbec nedře. To byla pomoc dětem,   tak proč  dávat rodičům prachy? a do kdy ? do 18 let, nebo pak nějaký důchod pro všechny za zásluhy? 

nepracují, nemají nic vlastního,  tak prostě  se musí smířit s tím, že budouo žít skromně. 

Jo, kruhy pod očima - to jsem tedy neviděla. 

Viděla jsem matku, která místo aby dětem četla pohádky, hovořila na ně, hrála si s nimi...., stojí před zrcadlem a  zvelebuje si obličej. A argument, že nemohzla děti zvedat, neobstojí, klidně s nimi mohla být na zemi, nemusely tam ležet samy.  Nebo se mohla věnovat staršímu synovi a nacvičovat s ním pomocí pohádek, říkadel výslovnost. Celou dobu hovoří o tom, jak nic nemůže, jak jsou všichni neschopní, ale sama  rukou nehrábne ani tam, kde prokazatelně může. 

Po roce se učila vařit,  no, to by většinu  ženskejch normální manžel vyhnal.

  

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#696 Re: Re: Re: Re: Re: Nezvládá rodina

2015-02-14 20:37:51

#693: - Re: Re: Re: Re: Nezvládá rodina 

 "Nezažiješ-nepochopíš". Pečovatelky některé tam jsou od počátku do konce (nebudu je jmenovat) a neměly žádný problém s rodinou a rodina s nimi a to nemyslím PD.


Nepřihlášený uživatel

#701 Re: Nezvládá rodina, KLÁRO ZABALTE TO

2015-02-14 21:06:00

#693: - Re: Re: Re: Re: Nezvládá rodina 


Můžete si najít výpovědi dalších matek s vícerčaty jakou "pomoc" od státu dostali. Každá rodina s vícerčaty ať dostane peníze, které se poskytují organizacím a sama si vyhledá pomoc a zaplatí. Pořád se díváte jen na paterčata a vadí vám už všechno a nevidíte nic dalšího, čeho se to týká. To chcete říct, že KVR si vymýšlí a bojuje za vícerčata zbytečně? Vždyť to přece každý musí zvládnout sám a bez pomoci, na co jim ještě dávat peníze? Starší lidé, kteří potřebují péči a pomoc v domácnosti dostanou příspěvek cca 9 000 a sami si zajistí služby a volí většinou sestry na mateřské, důchodkyně a žádné uklízečky z pracáku se základním vzděláním. Proč by to mělo být v případě vícečetných těhotenství jinak? Tak to Kláro zabalte, ono to asi vůbec není potřeba.