PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#730 Jak to vidím já - pokračování

2015-02-14 22:07

Jestliže mají padat hlavy tak všem. Jako první se zmínila sociální pracovnice že děti budou odebrány dokud nebudou mít K+K zařízený byt.Jako druhá to řekla hodná teta Petra v dokumentu a jako třetí to řekla p. Rulíková. Myslím si že více lidí sledovali ČT kde tohle zaznělo od p. Dobiášové, než si to přečetli lidé v článku na idnes. Dále jde o peníze. Sl. Kiňová pravidelně lhala a sociální pracovnice na úřadě tohle musela vědět. Peníze dostávali poukázkou, navíc na diskusi ČT je to jasně napsáno že se rodině peníze posílají "bokem", dá se zjistit na poště,dále peníze z dokumentu atd. Takže - zkontrolovat všechny doklady a písemnosti které se musí zakládat a tuto pracovnici, či pracovníky vyhodit, či jim poslat vytýkající dopisy - vše přes média a jmenovitě. Déle zjistit lékaře který vystavil falešnou neschopenku (viděli jsme a slyšeli v dokumentu že to je jako)pro p. Kroščena, nahlásit tohoto lékaře na lékařskou komoru, zjistit a vysvětlit z jakého důvodu a proč má p. Kiňa invalidní důchod, co jsem viděla či jsme viděli, tančí, běhá, zvedá či vzpírá děti, takže záda či klouby to nebudou, popíjí alkohol a kouří, takže srdce, cévy, slinivka to nebude, a nenapadá mě nic vážnějšího na co by mohl mět ID.Bez nohou či rukou není. Takže názor a pravdivý - posudkového lékaře, jinak ten co mu ID vystavil tak výpověď a můžeme pokračovat. Proč p. ministyně uvádí lidi v omyl, proč nepomohli rodině paterčat i když o této mimořádné situaci vědělo snad celé ministerstvo, jestliže pomohli, stačí zveřejnit jak a jak pomohla p. Rulíková. Taky by mě zajímalo jak dlouho pracovala sl. Kiňová, která se ohání tím jak pracovala., mě to jaksi pořád nevychází ohledně jejího věku a věku Tondy a můžu pokračovat. Jak dlouho a kde pracuje p. Kroščen, i zde je vše opředeno tajemstvím, ano víme že nyní pracuje či nepracuje v Bille. Tohle by měl být námět na reportáž ČT místo slátaniny kterou nám předvedla. Zveřejnit kolik peněz celá rodina Kiňů a p. Kroščena a malého Tondy dostali za 13-ti dílný seriál a hlavně zda to přiznali. To není závist ,kdyby mě chtěl někdo napadat, chci vědět kde je pravda. Taky by mě zajímal názor na to vše p. ministryně. O této petici určitě ví a předpokládám že diskusi si čte. Jestliže chodí na FB Romea a tam lajkuje nesmyslné články tak by se mohla vyjádřit i zde. I když si myslím že by měla být nestranná ale je to jen můj názor. Nebo snad p. ministryně shání potenciální voliče ?????

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#735 Re: Jak to vidím já - pokračování

2015-02-14 22:18:57

#730: - Jak to vidím já - pokračování 

 MSPV  se zřejmě dostalo do "nemilé situace" kdy se bojí  sociálních třenic. Tak našlo obětního beránka Kláru a dál nic neřeší. To že ministryně  řekne veřejně do medií, že řeší převedení sbírky na jinou oprganizaci a  zástupkyně  Klubu dovjčat sdělí veřejně, že o ničem nevědí, je na pováženou.

Fakt je ten, že rodina   zametá stopy u všech finančních prostředků, které dostane, jak  se dá, (někdy i se značnou dávkou naivity) ,  jen aby vypadali, že  pořád něco potřebují.