MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#39135 Re:Nekoliv slov KACE.

2015-02-18 20:18

#39129: Káča -  

Kaco jak by bylo snadne pro Vas se tady neangazovat ale pokavad tato petice bezi tak je Vas zde potreba. To same ja a ostatni kterym neni osud republiky lhostejny.Boj s komunistickou  Hydrou nesmi prestat.Jsou to primitivove i s tim jejich prezidentem a proto je nutne je bit slovy hlava nehlava... 

Odpovědi

Káča

#39149 Re: Re:Nekoliv slov KACE.

2015-02-18 21:38:32

#39135: - Re:Nekoliv slov KACE.  

Děkuji za několik milých slov!Ano,pro nás všechny,antíky,by bylo snadné a výhodné opustit tuto diskuzi.Mohli bychom se plně věnovat tomu,co nás baví a naplňuje,místo toho,abychom se tady nechávali zemandrtálci urážet a četli jejich sprosté nadávky,kterými nás kamenují.Ale Vy,stejně tak jako já a spousta dalších slušných a inteligentních lidiček jsme tady,protože nám není lhostejná budoucnost naší země.Totalitu jsem zažila jen jako školou povinná holka a jsem šťastná,že jsem své dospívání a mládí mohla prožít v demokracii.Dospělost v demokracii mě také baví a chci v demokratickém státě i zestárnout.A tak Vám,i všem ostatním děkuji za to,že jste tady a bojujete proti těm,kteří nám chtějí vzít svobodu a demokracii.Moc si Vás vážím! Káča

Arabela

#39150 Re: Re:Nekoliv slov KACE.

2015-02-18 21:50:19

#39135: - Re:Nekoliv slov KACE.  

Radši se nauč psát!!!!