MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2015-02-19 13:57

Je třeba si uvědomit, že za Milošem Ovarovičem stále stojí většina signatářů ANTICHARTY.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#39361 Re:

2015-02-20 05:12:47

#39261: -  

Dobrý den !" že za Zemanem stojí většina signatářů ANTICHARTY", na to jste přišel/la jak ??? Předpokládám, že jste mladší ročník, takže přijměte poznámku pamětníka:

V r. 1977 byly svolány na všech pracovištích tzv. "Veřejné stranické schůze". To byly schůze povinné také pro nestraníky. Omlouvala pouze nemoc nebo smrt, jinak následovaly sankce. Aniž by to nestraníci a také většina straníků tušili, na programu byla Charta 77. Nikdo text neznal a nebyl také přečten. Soudruzi tvrdě odsoudili Chartu, vydali usnesení proti Chartě a dali hlasovat. Jak si myslíte, že to dopadlo ? Pokud jde o mě, já, když jsem viděl k čemu se schyluje, jsem zbaběle odešel ze schůze, když jsem se stranickým mafiánům omluvil, že musím na WC. Dali mi to vyžrat později, ale rozhodně nestáli o to, abych se jim tam, při tak vážném aktu, posral. A že jsem už skoro posraný byl. Neměl jsem odvahu hlasovat proti a žádnou chuť hlasovat pro. Pochopiteně celý akt dokládaly prezenční listiny.

Prosím, abyste se zamyslel/la a opravil/la svůj názor. Není korektní.