MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#39380 Re: Re: Preji vsem Antikum hodne sil a pevne nervy !!!

2015-02-20 09:06

#39324: Káča - Re: Preji vsem Antikum hodne sil a pevne nervy !!! 

Hezký den,  s ožralým podvodníkem Zemanem, pokud bude " prezidentem " , nemohu být v jedné zemi a je nás takových víc... Cítím se vlastencem, v ČR mám rodinu, přátele, rodný kraj. Denně myslím na lidi, co jsou v Česku a proti zrůdě bojují všemi možnými prostředky. Velmi si těchto lidí vážím !!!! Moc si přeji, aby byla brzy  Česká republika očištěna , od tohoto gaunera a netrvalo to ještě další 3 roky. Čas je velmi vzácný. Držte se. Máte můj obdiv. K.

Odpovědi

Káča

#39422 Re: Re: Re: Preji vsem Antikum hodne sil a pevne nervy !!!

2015-02-20 13:52:53

#39380: - Re: Re: Preji vsem Antikum hodne sil a pevne nervy !!! 

Dobrý den,"Káčko"!Myslela jsem si,že jsem zásadový člověk.Ale teď vidím,že moje zásadovost se s tou Vaší vůbec nedá srovnat.Jste frajer a já se před Vámi klaním!Nechcete žít s rádoby prezidentem Zemanem v jedné zemi,tak jste se odstěhoval.Já s ním v jedné zemi také žít nechci,ale žiji.Jsem srab!Neovládám jazyky.Na základce jsem měla sice ruštinu a po revoluci pak němčinu.K ní na gymplu přibyla ještě francouzština a latina a později i italština.Ale dnes už umím jen česky. :-) A hlavně,jsem obrovský patriot!Ale Vás obdivuji,strašně moc!Děkuji,že jste tady s námi,i když jste úplně jinde.Vážím si Vás! Káča.

Nepřihlášený uživatel

#39445 Re: Re: Re: Preji vsem Antikum hodne sil a pevne nervy !!!

2015-02-20 14:44:44

#39380: - Re: Re: Preji vsem Antikum hodne sil a pevne nervy !!! 

Vlastenče, ve kterém že zaplivaném pajzlu tam mejete v kuchyni černé nádobí jako otrok před 200 lety v Bostonu?????