MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#39602 Re: Re: Re:

2015-02-21 17:17

#39543: - Re: Re:  

Mladý muži, nenechte si od zapšklého havloida nakukat jeho slátaniny a přemýšlejte:

Píše Vám jak  určitě Vaši rodiče či prarodiče byli v KSČ. Jak na to přišel?

Píše vám o lidech, kterým údajně komunisti zakazovali studovat.

Jako příklad může sloužit líný a neschopný Václav Havel. O něm lžou dodnes, že mu komunisti nedovolili studovat.

Že jeho nadaný bratr Ivan Havel absolvoval s výborným prospěchem vysokou školu a bylo mu umožněno pokračovat ve studiu v USA Vám ten humanista a demokrat z leknutí a zastánce „pravdy a lásky“ v havlovském pojetí určitě nenapíše. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#39604 Re: Re: Re: Re:

2015-02-21 17:24:54

#39602: - Re: Re: Re:  

Asenade,  koukam, ze dokazete psat i bez vulgarit. Treba, kdyz nekomu mazete med okolo ust. Jste zkratka clovek asi padesati tvari ( nicků ), typicky  prevlikac kabatu!

Nepřihlášený uživatel

#39607 Re: Re: Re: Re:

2015-02-21 17:27:55

A tak proto komunista Keller a nyní socanský EU poslanec obhajoval svůj vtup do KSČ tím, že chtěl studovat sociologii. Hned se ten přístup ke vzděláním lidí z nekomunistických rodin vyjasnil v době diktatury proletariátu. Oni vlasně byli líní vstoupit do zločincecké KSČ. 

Nepřihlášený uživatel

#39614 Re: Re: Re: Re:

2015-02-21 18:01:46

Nezapskly zemandrtalce.  Pokud se zajimate o vzdelani pana Vaclava Havla, prectete si muj prispevek 39447.  Tam najdete odpoved a dozvite se jeste neco navic, protoze jsem odpovidal na jiny prispevek, stejneho primitiva, jako jste Vy.  Jsem uz stary clovek s zivotnimi zkusenostmi.  Nehodlam zde vypisovat, kolik clenu nasi rodiny nemohlo vystudovat za ery "komancu".  A to se zminuji pouze o vzdelani a ne o dalsim bezpravi, ktere rudi brasi zpusobili nasi rodine !  Muzete me klidne nazvat agentem, placenym ambasadou USA.  Je mi to srdecne jedno !!!!

Nepřihlášený uživatel

#39615 Re: Re: Re: Re:

2015-02-21 18:21:05

Nejlépe to píše zapšklý, závistivý, nenávistný ale stranicky uvědomělý soudruh ksč(m), který na rozkaz strany zabije třeba i vlastního příbuzného, hlaně když to bude mít ideologicky zdůvodněné. Ano, mladý muži s tohoto soudruha si vezmi příklad a budeš mít šanci mít se tom jejich vysněném režimu dobře.

Nepřihlášený uživatel

#39743 Re: Re: Re: Re:

2015-02-22 17:18:41

Přečetl jsem si Váš příspěvek a čtyři reakce na něj. Souhlasím s Vámi. Ani jeden z těch, co jste je svým příspěvkem píchnul do brňavky Vám neodpověděl. Museli by Vám dát za pravdu...Ale oni vyznávají tu jejich, "havlovskou", tedy prolhanou. S těmi věčně nalitými kašpary, zdrogovanými jako Vašek  z Hrádečku, je zbytečné ztratit jedinné slovo!