MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#39691 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč povaleči nemají prezidenta v oblibě.!

2015-02-22 12:55

#39688: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč povaleči nemají prezidenta v oblibě.! 

 Václav Bělohradský nedávno napsal, že přímá volba prezidenta rozdělila národ. To není přesné. Přímá volba ukázala rozdělení, které už existovalo. Na jedné straně vzdělaní bohatí inteligentní kultivovaní lidé žijící z dotací a státních či korporátních rozpočtů, na druhé straně řemeslníci, chlapi z fabrik, podnikatelé, servírky, kadeřnice, zdravotní sestry a masa dalších obyčejných lidí, kteří těm vznešeným platí jejich pohodlný život. Pokud se ozvou, jsou označováni za nácky. A tihle lidé najednou zjistili, že mohou elity přehlasovat! To je naprosto revoluční zjištění. A to je skutečný důvod, proč Miloš Zeman, ač si jako prezident počíná velmi dobře, vyvolává takovou nenávist. Pro vládnoucí elitu je Miloš Zeman živou připomínkou, že i ona může být poražena

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#39692 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč povaleči nemají prezidenta v oblibě.!

2015-02-22 13:03:37

#39691: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč povaleči nemají prezidenta v oblibě.! 

Nemáš pravdu soudruhu, společnost se rozdělila na slušné a neslušné ale ti slušní to u voleb podcenili a tím pádem zemana zvolila svorně ta neslušná část obyvatel. Naštěstí je jich jenom něco kolem 1/4 .


Nepřihlášený uživatel

#39701 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč povaleči nemají prezidenta v oblibě.!

2015-02-22 13:57:10

#39691: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč povaleči nemají prezidenta v oblibě.! 

 Žádná sociologické studie, že by Zemana volili žovnostníci neproběhla, nic takového se nestalo. Tedy čístě jen spekulujete. 

Daleko podstatnější, než podsouvat, že Zemanana volili lidé poctivě se sami nezávislé na zaměstnavateli a státu živící je to, že jeho voliči dnes neví proč jej volili. Nerozumí tomu, jak se mohlo stát, že banda StBáků, KGBáků a kriminálníků se usídlila na Hradě.