PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#1310 Re: petici ANO

2015-02-25 14:42

#1307: - petici ANO 

Podle čeho soudíte? Je to opravdu podivné, nemyslíte? Článek mohl probíhat pouze elektronicky, ale to vyjádření KVR živě na kameru, nevím. Po těžké operaci se mi to nezdá.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#1314 petici ANO

2015-02-25 16:04:43

#1310: - Re: petici ANO 

Je smutný kam se celá věc posunula.

Klára, která nejvíce pomohla a sama suplovala chybějící koncepci pomoci pro rodiny s vícerčaty

na tom bude nejvíce bita, vláčena bahnem, novinami a možná přijde o zaměstnání.

A v celé věci bohužel nejde o nějaký pitomý rohlík nebo porušení diskrétnosti.

Jde o peníze z transparentního účtu.

Pokud by Klára platila tak, jak si Kiňovi představovali (tj. z cizího) a

dál se jimi nechala na FB očerňovat,

tak by nic z těch posledních událostí nebylo.

Nepřihlášený uživatel

#1317 petici ANO

2015-02-25 16:31:56

#1310: - Re: petici ANO 

Dana Tenzler  502553

Chcete říct, že TÚ, který zřídila Rulíková-Vítková, a na který posílali lidé peníze pro paterčata, smí vyluxovat právě jen Rulíková-Vítková? 

POKUD tomu tak je, pak vidím konečně pravý důvod, proč se tahle "ochránkyně" paterčat tolik snaží, aby ukázala rodinu v tom nejhorším světle.

Dana Tenzler

Já nesoudím, jestli Rulíková lže nebo ne, ostatně na to nám všem chybí základní znalosti věci. 

To, že rodina, pro kterou ty peníze lidi posílali, s nimi nemůže disponovat, je velice, velice zvláštní. Jak je to možné? 

Proč chce Rulíková předa správu nad zaslanými penězi zase další cizí osobě a nepředá je slušně tam, kam byly dárci posílány - rodině paterčat, jako hmotná pomoc?

Dana Tenzler

Na mě to dělá ten samý dojem - naletěli. 

Kdo ví, jak to bylo. Všechno jsou jen spekulace. Já si umím docela dobře představit scénář, kdy "dobrodějka" vnese do děje následující nuanci: "hele víš, já mám tu firmu a tak, bylo by fajn, kdybyste všichni do kamery řekli, jak moc málo stát dává rodinám s vícerčaty, jak vám chybí pomoc, abychom pomohli i těm ostatním. Když to takhle uděláme, tak oni nám i vám dají víc peněz, o to se už lidi postarají, uděláme tlak na ministerstvo"... A hle -  najednou tu máme "dokument", najednou tu máme stěžující si "nevděčnou" rodinu.

Proč si to myslím? Už v tom dokumentu bylo vidět, že se Rulíková nemá s ministryní ráda. A že je to obousměrné. V zákulisí tam asi bude těch triků a tlaků víc, než si myslíme. 

Proto "dokumentu" nevěřím. Proto nemůžu tak jednoznačně říct (jako to děláte vy) že si rodina paterčat za všechno může sama. Prostě o těchto věcech nic nevíme, to, co na první pohled vypadá růžově  může mít úplně jinou barvu, když se člověk podívá do zákulisí. A sebeobhajobné tvrzení jedné strany  už vůbec nepovažuju za absolutní pravdu.

V takové situaci je nepravděpodobnější, že lžou všichni a pravda bude někde uprostřed.