MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#40804 Re: Re:

2015-03-04 09:02

#40789: Káča - Re:  

Nevsouvejte nám co my chceme,či nikoli.Rozumím že je to vaším přáním,ale pravda je jinde,Jsme rádi že máme po Masarykovy konečně váženého,vzdělaného a moudreho prezidenta.Rozumím že nevyhovuje všem,hlavně těm,kteří kradli,podváděli,ničili naši krásnou zem.Naštěstí je vás minimum-exstremisté jsou vidět,protože nejvíce řvou,ale ani to vám nepomůže,jste určeni k zániku.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#40806 Re: Re: Re:

2015-03-04 09:05:41

#40804: - Re: Re:  

Masaryk byl moudrý, to se ale o vás říci nedá, naučte se gramatiku, nevzdělanci, to jsou většinou voliči Zemana, že?

Nepřihlášený uživatel

#40809 Re: Re: Re:

2015-03-04 09:08:56

Pokud vidíte v Zemanovi pozitiva, tak to jen svědčí o Vás, co jste zač......

Nepřihlášený uživatel

#40812 Popis Zemanovce

2015-03-04 09:12:21

Jak poznáte na ulici  pravého zemanovce ?

Má na stehnách ( u rádobydžínů typu " mrkváče" ) zaprané,  ošoupané , špinavé fleky , v nich zastrčené triko , z něho vystčený narostlý velký  pupek , pod kterým se skrývá opasek z rádobydžínů, v pase ještě narafičenou " ledvinku" z dob totáče,  sloužící k úschově prachů na lahváče a  velkého mobilu typu " tatranka ". Ústa umaštěná od vlašáku nebo tlačenky . V obličeji často arogantní výraz, pod kterým skrývá svoje slabiny a nedostatky. Vnitřní obsah hlavy - dutoooza.

Káča

#40828 Re: Re: Re:

2015-03-04 09:37:19

Kdo Vám co "vsouvá"?Dříve,než něco napíšete,přečte si laskavě,na jaký příspěvek jsem reagovala.Já jsem pouze opakovala slova Vašeho kolegy zemandrtálce,nic jsem nikomu nepodsouvala. .. Co je naším přáním?Jaká pravda je jinde?K jakému zániku jsme určeni?Chtělo by to trochu logiky,aby byl Váš příspěvek srozumitelný.A celkově by bylo vhodné zapojit mozek,protože Vaše gramatika je příšerná. Káča