Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post

Vlastenec

#1104 Re: Re: Vystoupit ze zločineckého NATO a nedemokratické EU

2015-03-06 10:20

#1089: - Re: Vystoupit ze zločineckého NATO a nedemokratické EU 

Vážený pane pokud žijete na Ukrajině, tak se starejte o Ukrajinu, ať tam přestanovu cizí žoldáci vraždit civilisty a bombardovat jejich domy a neříkejte nám Čechům koho chceme na  svém území . Vy si na Ukrajinu pozvěte třeba bojovníky z Islámského státu, ale do našich záležitostí se jako cizinec nevměšujte !!!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#2193 Re: Re: Re: Vystoupit ze zločineckého NATO a nedemokratické EU

2015-03-12 23:15:09

#1104: Vlastenec - Re: Re: Vystoupit ze zločineckého NATO a nedemokratické EU 

Vážený soudruhu, já jsem Čech víc než vy, mám českou národnost i občanství a v životě bych nekolaboroval s rusem, který nás dostatečně dlouho "ochraňoval".Co se týče těch cizí žoldáků, stačí když zavoláte svému Chuj-Tinovi do Maskvy, ať je stáhne a bude tady klid. Takže pro hlupáky opakuji - jsem rád, že naše republika je v NATO a už se těším, až v Čechách budou americká vojska, teprve potom bude záruka toho, že se tam nestane to, co teď ruský Hitler předvání kousek od míst, kde žiji. Ale je to asi nad vaše chápání, že Čech může žít v Ukrajině, vy jste jeden z těch, co jim stačí to, co jim nakuká kdejaký rusák. Tímto s vámi končím diskuzi, nemá smysl debatovat se starým bolševikem, podporujícím ruský nacismus