PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#1604 Re: Re: Re: PETICI-NE

2015-03-09 21:30

#1602: - Re: Re: PETICI-NE 

Jestli dotace došly, nebo ne, to je vedlejší. Podstatné je, že KVR a Klub vrací zřejmě peníze, které se rozhodla dle svého uvážení čerpat na mzdy atd. pokud to bude pro rodinu dobré dle jejího uvážení a bez souhlasu rodiny. Proto se rodina obrátila na právníka, můj skromný názor, a najednou KVR byla schopna pracovnice odvolat z rodiny a zaměstnat je v jiné rodině. Proč to nešlo už po žádosti rodiny v listopadu?

Nebo druhá varianta Klub se rozhodl rodinu paterčat obdarovat darem ve výši cca 15 000,- Kč, ale tato varianta zřejmě nepřipadá v úvahu po jejím výstupu v médiích o rodině. 

Silné lokty tady mají jiní "mocipáni" a ne rodina paterčat, alespoň v tom smyslu, v jakém jsem to pochopila.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#1607 Re: Re: Re: Re: PETICI-NE

2015-03-09 21:42:22

#1604: - Re: Re: Re: PETICI-NE 

VYPADA TO ZE Klara nevraci penize na mzdy

Klara pouze prevedla penize o ktere si rekl ZRNKA ze je ASI DAL OMYLEM  NA JINY UCET

v listopadu byla Sasa na operaci vy byste od matky patercat po operaci odvolala terenni pracovnice?

Nepřihlášený uživatel

#1608 Re: Re: Re: Re: PETICI-NE

2015-03-09 21:53:34

#1604: - Re: Re: Re: PETICI-NE 

Ono je to dvojsečné. TU byl zřízen pro potřeby paterčat, slečna pomoc žádala, ale platit nechtěla. Tak co dělat?Z názvu vyplývá, že je možné pracovnice zaplatit. Nevím přesný název toho účtu, ale je tam něco takového psáno. Já být na místě KVR tak bych asi postupovala stejně , jen s tím rozdílem, že bych ji to oznámila.