Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post

max

#1920 Re:

2015-03-10 05:35

#1913: Vlastenec -  

asi takhle nepotřebujeme. 3. Světovou kvuli Rusakovi ze breci ze se mu rozpadlo Imperium. Jestli jsem nekdy rus prijde zivej neodleze.!Rus je dnes na druhy strane barikady. Jestli ji pokusi prelezt dostane kulku mezi oci.:-)

Odpovědi

Vlastenec

#1924 Re: Re:

2015-03-10 06:46:40

#1920: max - Re:  

Vážený pane, proč by sem podle Vás ten Rus měl lézt ? Kvůli čemu ? Ten si chrání svoje území. Vy jste mě asi nepochopil válku nevyvolávají Rusové. Válku vyvolává USA - ta má přes 1000 vojenských základen a válčí v Sýrii, v Iráku ad. Puč na Majdanu udělali amíci se CIA a think tank agenturami. Jde ji pouze o nerostné bohatství Ukrajiny a o oslabení Ruska. Už od r. 2013 existují plány na vybudování vojenských základen USA na Krymu. A o to šlo. Rusové by měly základnu USA na Krymu a ztratili by přístup k Černému  moři. To by v životě nedopustili. Amíci to dobře věděli a přesto do takovéto provokace šly. Rusové si jen brání svoji nezávislost, svoje lidi a svoji zemi. A pokud jde o Vaše tvrzení , že by nás Rusové napadli tady u nás, tak melete nesmysly nemají k tomu důvod - proč. tady jde o to, aby nás tzv. dočasně neobsadila vojska USA a ta vyvolávají válku. Klidně budou pálit z našeho území rakety na Rusko a tu odvetu,  kterou by nám Rusové poslali bych si já nepřál. Američani klidně obětují Evropu - vůbec by jim nevadilo, kdyby se tady válčilo s Ruskem, protože jim vůbec nejde o nás a o Evropu. Takže se vzpamatujte, nevěřte propagandě a přečtěte si také něco na nezávislých internetových stránkách a to nejen v češtině,  angličtině ale i v ruštině. Takových jako jste vy je naštěstí menšina jinak by byla válka už včera.