MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#42943 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2015-03-15 22:03

#42902: - Re: Re: Re: Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici? 

To, co píši o Zemanovi a jeho voličích myslím samozřejmě  vážně. " Prezident " ani jeho tupí voliči na žádném blahu této země zájem nemají, Zeman se na Hrad prolhal ze msty a jeho voliči jsou komunisté a tupci.  Proč Zemana vlastně zvolili, někteří vůbec netuší, možná jen proto, že tak činil soused Lojza nebo Pepek z práce... Nevím, možná jste Sibyla, ale hodně špatná, já jsem knížete nevolil, ale měl jsem.... Ve  2.kole jsem volit vůbec nebyl.. K zlodějům mě laskavě nepřiřazujte  nebo snad "podle sebe soudím tebe?! Neznáte mě ani moji rodinu. Dal jste mi cejch  Schwarzenbergovce, tím jste mi udělal radost.. Lidé, kteří knížete volili používají mozek, narozdíl od Vás...

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#43041 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2015-03-17 08:44:34

#42943: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici? 

Proč Zemana vlastně zvolili, někteří vůbec netuší, možná jen proto, že tak činil soused Lojza nebo Pepek z práce..

!!!!!!