Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post

max

#2629 Re: Re: Re: kolaboranti nechutní...

2015-03-18 12:06

#2624: - Re: Re: kolaboranti nechutní... 

V USA jsem byl, presneji Texas a Luisiana- a muzu vam rict, ze jsme tady jeste v praveku. Pokud se nepletu armada USA je v Nemecku a nevim o tom ze by si na ni lide stezovali ba naopak. Tak prosim nelzete a zvednete zadek a jedte se tam podivat a pak klidne do USA a uvidite sam. A k vasi posledni vete. Kdyby nedej buh Rusakovi nebo komukoliv jinemu mimo alianci preskocilo nebo mozna i v ni, Tak za nasi zemi budou spolecne s nasi armadou bojovat a umirat jako prvni prave Americani.!!

Odpovědi

Zdeněk

#2641 Re: Re: Re: Re: kolaboranti nechutní...

2015-03-18 14:12:45

#2629: max - Re: Re: Re: kolaboranti nechutní... 

Moc hezky jste to napsal, skautíku... 

Tak jak vyhubili ti Vaši zlatí američtí hoši indiány a bizony v ukradené zemi, tak to od té doby praktikují všude na světě... 

První použili jako demonstraci síly atomové a bakteriologické zbraně proti civilistům, na konci 2. světové války povraždili 200 000 civilistů v Drážďanech, bombardovali i Československo, (ne v roce 1940 až 44) ale v dubnu a květnu 1945 také česká města.

Jsou to nejkrutější teroristé v Mléčné dráze.

Jejich opíčák v Bílém domě dostal od svých vazalů Nobelovu cenu míru...

To papež František už aby připravoval svatořečení vládce pekla - Lucifera...

Nepřihlášený uživatel

#2645 Re: Re: Re: Re: kolaboranti nechutní...

2015-03-18 15:03:07

A ty věříš tomu co jsi napsal?

er

#2646 Re: Re: Re: Re: kolaboranti nechutní...

2015-03-18 15:07:00

Stížnosti na přítomnost americké armády v německu jsem slyšel dokonce i od samotných amerických vojáků s kterými jsem pokecal jednou v koloně na německé dálnici..