Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post

Jan Žižka

#2865 Re: Re: Re: Re:

2015-03-21 15:36

#2864: - Re: Re: Re:  

Milý havloidní demagogu meleš nesmysly. USA byly v době kdy tady vládl Karel IV. kde ? Ty ještě téměř 100 let čekaly na objevení ne ? (pokud neberu v potaz Vikingy) A pak je tam jeli osidlovat a kolonizovat většinou trestanci ne ? A jak se chovali k domorodému obyvatelstvu ? Dali jim chlast a korálky a vzali jim vše a nakonec je vybili. Takže kalouskovče a havloide neměl tady nesmysly o Rusku zemi ve které žije nejvíc Slovanů ! Faktem je že 80% občanů ČR nechce na svém území žádná cizí vojska ani jejich vojenské základny a už vůbec né té země USA, která např vývozem demokracie do Sýrie dala vznik Islámskému státu. Té země jejíž představitel Hussein Barack Obama veřejně v New York Times přiznal, že předání moci na Ukrajině stálo poplatníky USA 5 mld dolarů ( havloide rozuměj svržení legitimní vlády a prezidenta a nastolení fašistického režimu). Tak a teď běž péct štrúdl a namaž si hlavu olejem abys mohl amíkům v té cirkusové koloně z Polska strčit hlavu do pr...

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#2867 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-21 15:50:00

#2865: Jan Žižka - Re: Re: Re: Re:  

Pane, Vy jste opravdu demagog. Za prvé ,když jsem psal o ovlivňování politiky, tak jsem říkal na kontinentě. To ale Vaše hlava asi nestačí pobrat. Jo, a já nejsem žádnej jak říkáte havloid a kolouskovec.Mám svůj rozum a svůj úsudek. 

A jak sleduji ty Vaše výlevy , asi začínáte být trochu přisprostlý protože Vám dodázejí argumenty. Ale to tak u demagogů bývá,že?

Franta