Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#2880 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-21 17:46

#2879: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

A jsme zase u toho. Opravdu nejhorší srážka je s blbem a ještě k tomu sprostým. Kdybys byl u mě ,tak mě asi zastřelíš, že jo. Asi neuznáváš jiný názor než ten svůj zvrácený.Všichni ostatní jsou nepřátelé a škůdci Tvého jedině správného světanázoru. To už tady ale bylo. Kdo nejde s námi jde proti nám.To je Ti a Tobě podobným vlastní. Měj si rád rusáky ,to Ti nikdo nebere ale neschovávej se jako ostatní zde Tobě podobní za názor, že 80 % Čechů tu američany na 3 dny nechce.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#2902 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-21 19:43:20

#2880: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Kliše o srazče s blbem je taky pravda,neznam te a proto budu vykat, možna každej ma tu svoji pravdu. Byl jsem v hodne zemich bohatych i n bohatych .Maji svou kulturu ,.zvyky. My take. Oni nas tedka nenapadaji, proč se tedy michame do nich. Chci řict USA i NATO. Spočatku z tebe jak žiješ,mysliš udelaji zrudy a pak Ťe ve jmenu demokracie vybombarduji,vybíji. Říkaji taky tomu misie. Zmanipulují Tě,Vas  a Vy uvěřite že je to tak . Jak Miloševiče v Srbsku,z UČK Kosova udelají osvoboditelskou armádu,z povstalcu na JV UA udelají teroristy a separatisti atd,dokola jak se jim to hodi. Byl sem taky v Rusku ,taky Bělorusku nežerou tam hlinu,možna bez uražky Vy žerete nenavistnou propagandu a tím šířite nenavist vuči jiným statum. Všimli jste si že kvuli USA se nenavidi i nekterí Češi. To je smutné. Ja chci žit v míru nepotřebuji tady cizí žoldáky ktrerí nyní rozpoutali vojnový peklo ve jmenu šiření demokracie a to jsou NATO i USA. Nechci Vas anonym urážet, je smutne že přičinou valek v Iraku,Lybii,Sýrii,Afghanistanu,Srbsku je NATO i USA ARmy. Tak proto jestli mne rozumite nechci tady v ČR i SR armu USA i NATO.