Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#2963 Re: Re: Re: Re:

2015-03-22 12:30

#2177: Buřič, který válku odmítá i plnit sviním koryta - Re: Re: Re:  

Svatá pravda - mám naprosto stejné zkušenosti. Připadám si, že jsem se asi zbláznil, ale kdybych věděl, kam se dostaneme dnes, tak jsem to nadšení v listopadu 1989 měl dát najevo těm Rusům v roce 1968. To bych pochopitelně určitě nepřežil ve zdraví. Jenže.... A dnes ti mladíci, kteří netuší, že podporou USA a NATO přibližují 3WW, kterou nepřežije nikdo, ani ti v těch bunkrech. A ti naši obdivovatelé USA nadále vidí válku jako počítačovou hru - netuší, že právě oni se stanou "kanonenfuter" a po měsíci služby se z toho po....., nebo už budou po smrti. Další WW nebude trvat dlouho - mnozí z nás budeme po smrti dříve, než stačíme pustit radio, abychom se něco dozvěděli

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#2966 Buřič který válku odmítá i plnit sviním koryta

2015-03-22 14:01:59

#2963: - Re: Re: Re: Re:  

A dnes ti mladíci, kteří netuší, že podporou USA a NATO přibližují 3WW, kterou nepřežije nikdo, ani ti v těch bunkrech. A ti naši obdivovatelé USA nadále vidí válku jako počítačovou hru - netuší, že právě oni se stanou "kanonenfuter" a po měsíci služby se z toho po....., nebo už budou po smrti. Další WW nebude trvat dlouho - mnozí z nás budeme po smrti dříve, než stačíme pustit radio, abychom se něco dozvěděli

No, ale co chcete od vyhulených mozků, ktří každodenně hulí Mařenu ve školách, kde si ji sami distribuují?  Chládkovi vadí, že automaty rozdávají cukrové výrobky, hamburgery, nezdravá jídla. Nikomu ve sněmovně ani ve vládě nevadí maryhuana a další drogy ve školách všech stupňů. Mahuleno, Mahuleno, ve školách máme nahuleno.Když se mladí přihlásí do US Army, budou dostávat drogy přímo k povinné konzumaci. Budou v ráji. Jestli je roztrhá nějaký granát nebo atomovka, to bude našim zhulencům jedno. Vždyť se podívejte, jak se v USA radují z legalizace a pololegalizace drog, zejména Maryhuany. Velká Británie a USA to jsou státy přímo propojené s šířením, distrybucí a vyděláváním z drog. Tak jen do definitivního zkurvení mladé generace.