MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Káča

#43991 Re: Re: Lumpenkavárna a lumpenkáča

2015-03-23 20:57

#43984: - Re: Lumpenkavárna a lumpenkáča 

Pokud jste na této diskuzi delší dobu,tak víte,že zemandrtálci se projevují jako primitivní,vulgární,neinteligentní,zlí a zákeřní jedinci.Na rozdíl od antíků,kteří píší slušné příspěvky.A pokud se i oni uchýlí k vulgárnostem,je to jen reakce na akci zemanomilců.S většinou zemanopříznivců totiž nelze komunikovat slušně.A pokud jste na této diskuzi jen zřídka,měl byste si přečíst některé dřívější příspěvky,abyste pochopil,proč jsem psala o slušnosti a neslušnosti a inteligenci a neinteligenci. .. A pokud mě nazýváte hádavým člověkem,tak jste naprosto mimo.Nemám Vás jak přesvědčit,ale kdo mě zná,tak ví,že já jsem se snad ještě v životě nehádala. .. A ještě v jedné věci se mýlíte.Každý z nás má sice na to či ono jiný názor a mnohdy vidí skutečnosti z jiného úhlu.Ale pravda je vždy jen jedna!!! Káča

Odpovědi

Antikavárník

#43993 Re: Re: Re: Lumpenkavárna a lumpenkáča

2015-03-23 21:30:38

#43991: Káča - Re: Re: Lumpenkavárna a lumpenkáča 

Naser si krávo jedna blbá!!!! Zasraná, zkurvená, fašistko havloidní, hloupá káčo!!!!

Nepřihlášený uživatel

#43996 Re: Re: Re: Lumpenkavárna a lumpenkáča

2015-03-23 22:02:07

#43991: Káča - Re: Re: Lumpenkavárna a lumpenkáča 

Ono Kaco i kdyz se tady jedna vlastne o vaznou vec tak si musim z tech rudych parazitu delat srandu a pokavad se tyka tech komunistickych lotru neznam slovo ktere by me kompletne uspokojilo abych vyjadril hnus ktery ke komunistum  a lidem jako je Zeman citim, Tato petice znamena pro mne vlastne stejne jako vrba pro Kukulina.Psat hesla po prazskych zachodcich me nebavi a tady nachazim inteligentni lidi, kteri maji stejne politicke smysleni jako ja, AT ZIJE CERNA KAVA z prazskych kavaren.