Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2015-03-24 18:51

Nevidím rozdílu mezi demonstrací síly v roce 1968,kdy jsme byli členy Waršawské smlouvy a demonstrací síly USA v roce 2015 a přece je tu malý rozdíl,v roce 1968 k nám v noci přijela vojska sovětská,německá,polská.Nechápu proč demonstraci síly NATO nepřijedou předvést do naší země evropská vojska NATO a vysvětlení mám nasnadě,protože vojska USA nám přijedou demonstrovat kdo námi nyní vládne a my české ovce ohýbáme hřbet,nic jiného totiž neumíme,na nás pořádný bič a je jedno zda je z východu,západu či zpoza oceánu a zrádců máme vždycky po ruce dostatek,Ten kdo kolaboroval jednou bude kolaborovat vždycky.

Kde byla USA když se o nás rozhodovalo v Mnichově,zbrojaři pomáhali zbrojit a vyzbrojit Hitlera,šlo přece o byznys.Kde byla USA v roce 1968,historie se zopakovala a nyní,když USA společně s NATO a EU iniciovali bratrovražednou válku na Ukrajině přijede konvoj USA demonstrovat sílu a jednotu NATO do země,která nemá s Ruskem hranici.Osobně to vidím ze strany USA jako promyšlenou provokaci a cíl rozeštvat český národ proti sobě.Je mi jedno ,že mne nazval jprezident této země antiamerickým bláznem,když mne ještě větší blázen než jsem já nazve bláznem pak mne to nemůže urazit.

Pane Zemane svojí přítomností na oslavách 70 výročí osvobození od fašismu na Rudém náměstí v Moskvě zhanobíte památku těch milionů obětí druhé světové války.

Vyvalte sudy a vítejte USarmy nic jiného než kolaborovat totiž neumíte.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3143 Re:

2015-03-24 19:10:42

#3140: -  

souhlas

Nepřihlášený uživatel

#3144 Re:

2015-03-24 19:10:56

kde byla SSSR kdyz Hitler napadl Polsko..v paktu s nim...budte korektni.

kdo nas od te doby vlastnil a v roce 68 obsadil..? SSSR

oproti tomu je povoleny prujezd  naseho spojence v NATO nic, co by melo vyvolavat hysterii casti naroda.

Kreml za to nestoji.

Nepřihlášený uživatel

#3150 Re:

2015-03-24 20:55:41

Všimni si ty blbečku drobného rozdílu. Tři dny průjezdu, 150 000 vojáků dvadvacet let. Ale neva, pár vykmínovanejch bolševiků se chytí...