MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#44236 Re: Kdo tady za Rusáků neměl ty debile práci???

2015-03-25 22:59

#44232: - Kdo tady za Rusáků neměl ty debile práci???  

Koncim diskuzi, protoze se zabednenym soudruhem se diskutovat neda.  Uz jeno kratce.  Ted snad nekdo umira hlady ?   

Srovnej prumerny vek lidi pred 30 roky a dnes !  Jestli nevis, jiste si vyhledas informace.

V lekarnach clovek dostal  anopyrin, zivocisne uhli a penicilin .  Papalasi si nechali vozit leky ze Zapadu.  Proc asi ?

Srovnej lekarskou peci a financni narocnost dnesnich vysetrovacich metod !  Mam za sebou dve narocne a velmi drahe operace srdce.  Postihnout me tyto problemy za bolsevika, tak jsou na mne uz 15 let dva metry hliny.  A neplatil jsem ANI KORUNU .  Loni jsem prodelal plicni embolii ( v 80% konci smrti) a lekari mi opet zachranili zivot.  A opet jsem nic neplatil .  Tak tu laskave prestan blabolit nesmysly !

Jeste kratce k duchodcum.  Postav se dopoledne pred nejaky market a pozoruj.  Duchodcum pada zbozi z preplnenych voziku . 

TAK  NAS  TADY  NEDOJIMEJ .  JSI  UBOHY  DEMAGOG  !!!!!

Jeste jsem zapomnel dodat, ze moje babicka mela duchod 270 korun.  A to vcetne "priplatku" na tezkou cukrovku !

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#44237 Re: Re: Kdo tady za Rusáků neměl ty debile práci???

2015-03-25 23:20:46

#44236: - Re: Kdo tady za Rusáků neměl ty debile práci???  

ti starsi lidi si uz nic nepamatuji nebo nechteji..?

vsichni ale ne.....muj tatka,92 let si nemuze dnesni dobu vynachvalit,hkavne teda zdravotnictvi..porad je aktivni a na lekarskou peci neda dopustit...pamatuje si jak se to zlepsuje. Jen nekteri lide by furt remcali,to je jejich svet.