MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#44283 Zbídačování důchodců v důchodě

2015-03-26 22:41

Jeste kratce k duchodcum.  Postav se dopoledne pred nejaky market a pozoruj.  Duchodcum pada zbozi z preplnenych voziku . 

TAK  NAS  TADY  NEDOJIMEJ .  JSI  UBOHY  DEMAGOG  !!!!!

1.Jsou u pracující důchodci novozbohatlíci typu "z hovna Přemyslovna", komoušopodnikatelé, docenti a profesoři,soudci, poslanci,úředníci, exředitelé škol,  atd. kteří mají peněz mraky. Tak nakupují v ohromném měřítku. Nebo je dotují dětičky ze správních rad. Tam je to jasné. Chodí perfektně oblíkaní.Velmi často přijíždějí autem.

2.Jsou další důchodci, kteří peníze nemají, jsou zanetbaní, zbídačení, tak nejčastěji koupí shnilé kuřata,prošlé potraviny všeho druhu, zelené párky ....¨ v akci a baští je  pak do konce roku. I když milé kuře pochoduje v mrazáku .Na nic jiného nemají a topí se v dluzích. Často chodí pěšky nebo jezdí MHD.

3. Někteří důchodci objíždějí akce proto, aby je takto uplácení mladí nechali vůbec doma bydlet. A nebo tento tovar překupují s jistým ubohým  ziskem, aby měli na léky a inkaso.Většinou je to nezachrání od krachu.

4.Důchodci si nemohou v zimě dovolit topit ve svých pokojích a nuzných bytech.Nemají na opravu topení. Proto dostávají artrozu, revma, chřipky, zápaly plic, atd.... v nebývalé míře.Když si všimnete, přes den se chodí ohřívat do veřejných knihoven, na vlaková i autobusová nádraží, k větrákům a klimatizacím, někdy bloudí bezcílně i v obchoďcích se čtvrtkou chleba v košíku, aby se trochu ohřáli..Zejména u knihoven bývají fronty od rána lecky velmi dlouhé.

5.Často musí dávat prachy dětičkám a vnoučatům, aby dědkovi a babě neschovali vobanku. Jsou často obětmi akcí šmejdů či lopežné agrese vlastních deprivantů.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#44284 Re: Zbídačování důchodců v důchodě

2015-03-26 22:47:17

#44283: - Zbídačování důchodců v důchodě 

co to jsou za pitomosti..?

a predne nemaji se nechat vydirat od svych deti....to je vychovou ze je rozmazlili. Ty ostatni zvratky si nech take od cesty.

Nuzne pribytky, nevytopene...clovece,to je jak z 50 let....

Nepřihlášený uživatel

#44286 Re: Zbídačování důchodců v důchodě

2015-03-26 23:17:11

Evidentně mluvíš o rusákově, tam jsem něco podobného viděl.

Nepřihlášený uživatel

#44288 Re: Zbídačování důchodců v důchodě

2015-03-27 01:29:22

Muj nazor na Tebe, soudruhu, se nezmenil .  Jsi opravdu ubohy demagog .  

Doporuceni - doucit se ceskou gramatiku, at po Tobe nemusime cist takovy paskvil.

Pokud seniori nakupuji detem, ktere je potom nechaji na holickach, a oni jsou nuceni si kupovat zavadne potraviny, je to velmi smutne .  A jestli je podporuji jeste financne, tak si nic jineho nezaslouzi .  Dopustili se mnoha chyb ve vychove.  V normalnich rodinach se mladsi generace snazi vratit rodicum peci a lasku, kterou jim v zivote venovali !  

Seniori, kteri nemaji nikoho, kdo by se o ne postaral, maji spoustu dalsich moznosti.  Prispevvek na leky, na bydleni, na energie atd. atd.  Tato problematika je naplni moji prace, tak vim, o cem mluvim.  

Problem vidim v tom, ze vetsina starych ldi se stydi za to, jak se k nim rodina chova .  Hrdost a stud jim nedovoli nekde "zebrat" !!!  A opet cerpam ze svych zkusenosti !  

Tak nas prestan oblbovat , soudruhu.  Doporucuji Ti, vyhledej si patricne informace !  Cest praci !

Nepřihlášený uživatel

#44309 Re: Zbídačování důchodců v důchodě

2015-03-27 12:52:13

Jsem normální (průměrný) důchodce a jsem z vašeho příspěvku zhnusen, pane demagogu. Komunistická svoloč mě urážela téměř celý můj produktivní život a nedá mi pokoje ani teď.