Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3395 Re:

2015-03-27 21:15

#3390: -  

Je to vase pravo,ale ja bych to nikdy neudelala...uz z hlediska historie a tech mrtvol kolem nich. Dnesni KSCM,to jejich jadro jsou staliniste a jevi se v pratelskem vztahu vuci diktatorum jako je treba KIM.

Nemam zajem davat hlas nekomu o kom nevim ze se tahle doba nevrati....a nebude zde zase vlada jedne strany s pravem mlcet. To jsou veci ktere se nedaji zapomenout...my stari vime. Pokud jsou pod touhle petici,vim ze s populismu,pze proste tehle strane verim nejmene ze vsech...vlastne neverim jim vubec.

take si vazim sve svobody a to I diky USA. V Rusku I u nas se zapomina te to diky USA nepomreli hlady a to nekolikat. Ja nemam duvod se vymezovat proti USA a je me 60 let,me neni treba manipulovat,ja si pamatuji.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3396 Re: Re:

2015-03-27 22:01:14

#3395: - Re:  

ano madam, nejde než s Vámi souhlasit. Mě je 57 let a také si velice dobře tu neblahou dobu pamatuji.

Mimo jiné, teď jsem chvilku sledoval ČT 24 Ransdorf versus Kocáb. Co ten prolhane jRansdorf vypouští z té své a nedá se říct jinak než pokřivené huby je na zvracení. A ty zmanipulovaní bezmozkové zde ,co řvou že tuameričany a NATO nechceme,jen papouškují jeho lži. Takže je to zcela jasné. Celou tu histerii řídí Moskva pomocí zločinecké KSČM.

Nepřihlášený uživatel

#3401 Re: Re:

2015-03-27 23:29:57

#3395: - Re:  

Před r. 1989 jsem komunistům nemohl přijít také na jméno. Dnes si myslím, že jsou jednou z mála stran, která to s naší zemí myslí dobře. Když jsme vstupovali do NATO, tak to byla jediná parlamentní strana, která byla proti vstupu do tohoto agresivního, útočného paktu. Nikdo ať mi netvrdí, že je to obranný pakt. To co udělali v Jugoslávii, to jim v životě nezapomenu.