MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#44462 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman a další do Moskvy pojedou

2015-03-29 19:51

#44459: - Re: Re: Re: Re: Re: Zeman a další do Moskvy pojedou 

Nebyl jsem nikdy v žádné partaji. Mně jsou americký vozíky celkem lhostejný. Nakonec ani Zeman, o kterým to celý tady je proti nim nic nemá. Beztak by skončily jako hromada plechu s uškvařeným masem.

Vadilo by mi jen, kdyby to muselo jednou být i maso našich občanů. Ti by tam na východ byli vypraveni, ti naši občané, ovšem v té zastaralé technice podobné té dnešní ukrajinské. My o nic lepší výbavu nemáme.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#44463 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman a další do Moskvy pojedou

2015-03-29 20:00:22

#44462: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman a další do Moskvy pojedou 

Nato snad chcne napadnout Rusko? Jednoznačné ale je, že i snad každý normální člověk přeje, aby v Rusku byla skutečně demokracie, neboť to jediné, může Rusku zajistit prosperitu a normální život pro občany Ruska. V opačném případě, tedy za situace, kdy z Kremlu Rusko ovládá banda komunistických zločinců, je naprosto jasné, že tato banda zločinců bude Ruské občany tahat do "hybridních válek" a tím, že Rusko ohrožuje celý svět a "jen, že se Rusko trochu "nadechne" hned dostane přes prsty, když si Krym byl přece vždy ruský"

Rusko je vskutku země "neomezených možností" 1/2 HDP tvoří prodej plynu a ropy a tu prodávají i do Evropy, byli doby, kdy si z Ruska Evropa žádnou ropu a plyn nekupovala, nebol k tomu důvod, tak činit. Možná ten důvod zase přijde. 

1/3 HDP Ruska tvoří Moskva a celkou jednu gigatnickou šeštinu tvoří zbylých 140 mil. Rusů především tém, že se masivně ožírají. 

Nepřihlášený uživatel

#44464 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman a další do Moskvy pojedou

2015-03-29 20:02:13

#44462: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman a další do Moskvy pojedou 

Aktuálně to min. na Ukrajině vypadá tak, že se Rusko naopak vypravilo krást na západ, nikoliv západ na východ.