MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2015-04-05 07:14

Vzhledem k drobným chybičkám v textu (nemyslím přímo pravopisné) bych si typl, že jste člověk, co vystupoval pod nickem Káča, jen se teď nepodepsal. Zatím co ovšem po Praze poletuje jakási potrhlice, co ještě lanaří zbytek lidí k podpisu na petici, tady ji zastupuje možná klidně nějakej profík, jenž má dost času jaksi zkoušet emočně viklat a zesměšňovat diskutující. Protože mnohé příspěvky mi ani nezněly dvakrát žensky, ano pokud se tedy jedná o vás, podezřívám vás že jste buzna. Narozdíl od Hitlera, kterej nenáviděl Židy a chtěl je vyhladit, zas takovou nenávist k Homosexuálům nechovám, za nebezpečné ovšem považuji ty, co mají velké mocenské ambice, protože když moci dosáhnou, dokáží být nezměrnými krutovládci. O mnohých to snad má právě platit v ukrajinské vrcholné politice nyní, že trpí tímto homopostižením

.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#45186 Re:

2015-04-05 07:56:44

#45177: -  

Přečtěte si pečlivě ruský trolle váš text. Je to naonacismus jak vyšítý a to si vy dovolujete nepřetržitě lhát o neonacismu na Ukrajině. Vy si skutečně nevidíte do úst, což je navic pro vás ruského trolla rčení nepochopitelné i z jazykového důvodu. 

Káča

#45200 Re: Káča je žena!

2015-04-05 10:35:55

#45177: -  

Už jsem se o sobě na této diskuzi dozvěděla ledacos,ale to,že jsem homosexuál s mocenskými ambicemi,jsem skutečně nečekala.Ale trošku si protiřečíte,když mě na začátku svého příspěvku nazýváte potrhlicí.Musím Vám oponovat.Po Praze skutečně nepoletuji,neboť bych to měla od nás ze Šumavy docela z ruky.Gay také nejsem,i když mám mezi homosexuály a lesbičkami pár přátel.Mocenskými ambicemi jste mě opravdu pobavil.A mimochodem,podepisuji se pod každý svůj příspěvek. .. Jsem jen obyčejná holka,která má averzi vůči zemandrtálcům a komunistům.Holka,která se stydí za prezidenta a cítí k němu odpor! Káča