Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3641 Re: Re: Re:

2015-04-06 23:03

#3640: Bojím se o všechny slušné lidi - Re: Re:  

Oliver je dobry populista,toho uz nebere nikdo ani v Hollywoodu..a to uz je co rict,pac to je basta liberalismu....

muzes jeste pridat Chomsky,Moore a Roberts...a uz nam to bude jasne....pobavils.)

dohledej jeste konta vsech evropskych hlavounu a politiku a familii...a jejich zasluhy, at to mame v cajku,nevynech hlavne ty ruske...pac ti odjakziva meli dlouhe prsty. Urcite to mas cerne na bilem nebo ti to Aeronet cz., neposkytne? je to prece nejlepe informovany zdroj na Internetu.

MJ I Ty muzes byt bohaty,jen nesmis vsechen cas travit nesmysly v konspiracnich webech a pracuj,vzdelavej se,je to fajn...ver tomu. Budes spokojenejsi a nebudes za svuj zpackany zivot obvinovat USA a vsechny ostatni. Dej se do toho a zacni na sobe makat,zlepsis tim nejen svuj svet.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3642 Re: Re: Re: Re:

2015-04-06 23:31:32

#3641: - Re: Re: Re:  

Vzdělávat by ses měl raději ty, abys neplodil takové nesmysly. Že Olivera Stonea neberou někteří z Holywoodu není nic překvapivého, když se tam vyrábí filmy na zakázku amerických politiků a vlády.

Nepřihlášený uživatel

#3643 Re: Re: Re: Re:

2015-04-07 00:02:52

To, že ten kdo má jiný názor než mainstream je u vás populista, je také známá věc.

Nepřihlášený uživatel

#3647 Re: Re: Re: Re:

2015-04-07 09:30:05

Podle sebe soudím tebe, že.

Nic o mně nevíte tak nepište blbosti. Jen pro informaci: podnikám od 1993. Zaměstnávám 10 lidí. A není mi jedno v jakém světě žiju. Nechci aby moje děti a vnoučata zažily válku a musely se bát říkat pravdu. Nechci aby na mé práci parazitoval finanční a právní systém, který nic nevytváří, včetně různých strejdů, kteří přeprodávají zakázky.

A je samozřejmé, že Stonea nebude Americká elita chválit když říká pravdu. Proto je označenej za populistu a levičáka. V USA je elita obzvlášť citlivá na její způsob života. Proto poslední silné demonstrace byly za 2.sv.v.  Jejich zákony a silové složky dnes už hájí jen zájmy elity. Na své obyvatelstvo z vysoka ......  Zastáváte se USA, které přetaly existovat v 80. letech. Od nástupu Bushe to je úplně něco jiného. Ale když vám stačí cukrátka a Holywoodská produkce tak je to Váš problém.  Mne z toho vynechte. Pokud si myslíte, že bohatství spočívá ve velikosti konta, tak je mi vás upřímně líto.