Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3658 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-07 16:29

#3655: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

No a vidíte, to je rozdíl mezi těmi kterým aktivita USA vadí a mezi vámi topdemokraty. Já Vám celou dobu vikám a ctím váš názor byť s ním nesouhlasím. A ty debile mi celou konverzaci sprostě nadáváš. Tak si prostě vyser oko kreténe. Jseš spokojenej? Tak teď to máte drahý příteli po vašem, po bolševicku a už si mne neberte laskavě do úst.

Podle hesla: " Bav se s volem o sobotě, když jde v pátek na porážku " už nebudu na vaše vpravdě osobitě inteligentní příspěvky reagovat, tudíž si ušetřete práci a můžete se přestěhovat zase na jiný web.

S přáním krásného dne a slunce v duši se loučím

Karel

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3662 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-07 21:23:28

#3658: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Problém že on se asi nikam neodstěhuje, jelikož dle jeho aktivity na zdejším webu je to placený troll. Ten to má úkolem. Sice se nepodepisuje, ale ze stylu odpovědí se to dá snadno vysledovat, má malou slovní zásobu.

Nepřihlášený uživatel

#3666 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-08 07:08:38

Tak čau, Kadlíku, ty viklane, co viká. Marš do Putinovy řiti! Tam za tebou opravdu, ale opravdu nepůjdu. A vezmi sebou i tu sběř, co píše jako ty (pokud jsi to nestíhal sám).

Nepřihlášený uživatel

#3671 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-08 08:31:04

Takový nestranný,  spravedlivý (a ovšem demokratický) jste. Aktivity USA vám vadí, o Rusku, jak sám píšete, se vůbec nezmiňujete - tedy nevadí. Sprostota druhých - některých - vám vadí, jiných nevadí (nečetl jsem vaši jedinou reakci na různobarevné tapety v této diskusi s doslova nehoráznými kydy o politice USA....). Opravdu, jste velice slušný, nestranný a můžete na sebe být i hrdý. A ruská ambasáda také.