MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#45774 Re: Re:

2015-04-09 19:37

#45772: - Re:  

NEOBLBUJ  NAS ,  SOUDRUHU  !   OTOCIT  SE  O  180 STUPNU ,  NA  TO  NESTACI  25  LET  !!!

LZES  NAPROSTO  NESTYDATE ,  NEBO  JSI  NECETL  POZORNE .

JA  ZASTAVAM  NAZOR ,  ZE  TO  BYL  CLOVEK ,  KTERY  V  ZIVOTE  NIC  NEDELAL  A  NEVEDEL ,  JAK  SE  V  NOVEM  REZIMU  UZIVI  !   TAK  SE  PROSTE  VETREL  DO  POLITIKY .

SVEDCI  HOVORI  O  TOM ,  JAK  BYLI  PREKVAPENI ,  KDYZ  SE  NAPROSTO  NEZNAMY  CLOVEK  VECPAL  NA  TRBUNU  A  ZMOCNIL  SE  MIKROFONU !

TO  VSE  LZE  DOHLEDAT  !!!!!!!!!!!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#45776 Re: Re: Re:

2015-04-09 19:52:15

#45774: - Re: Re:  

Ale někomu na to stačilo daleko míň let, pan Havel sliboval lidem, že po vystoupení z Varšavské smlouvy do žádného dalšího paktu nevstoupíme. V NATO jsme byli jen o malou chvilku později, než to skoro dořekl. Ne né oproti tomuto je pětadvacetiletý projev pana Zemana úplně neškodná záležitost. Že "šikovně oklamal" Rusy a komunisty, jak tu už jednou prohlásil kdosi pod nickem Milan, takový argument je promne naprosto nepřijatelný. Já nebyl nikdy ani Rus, ani komunista.

Nepřihlášený uživatel

#45778 Zeman se tehdy drze vecpal na tribunu k mikrofonu.

2015-04-09 20:25:09

Příteli, díky za Váš názor. Je to přesně, jak píšete. Ten dobytek Zeman se tehdy drze vecpal na tribunu k mikrofonu.  Byl jsem tam tehdy a další lidé to tady v diskuzi též potvrdili. Pan Prezident Havel byl velký dobrák, ale bohužel velmi důvěřivý člověk a  v té euforii se na něho nalepila spousta neřádů s podivnou minulostí, mezi nimiž byl i soudruh Zeman.  

Nepřihlášený uživatel

#45787 Re: Re: Re:

2015-04-09 21:15:45

No myslel jste, že nemám koule zareagovat. A já se ozval, a o tom panu Jaceňukovi si myslíte co? Zmiňuje se o platech v EU, jako kdyby snad oni mohli mít na Ukrajině možnost se v dohledné době dostat k "Evropskému platu". :-) :-).. My už jsme v EU nějakej pátek a stejně naše platy hodně od těch starších členů EU zaostávají. Zároveň mluví pan Jaceňuk, jako by byla korupce v EU nějak pasé. My všichni víme, že v žádném případě. Kvůli podobnejm "krysařům"a "baziliškům" tady u nás vlastně řešíme i problém prezidenta Zemana. Kde je nějaká vaše reakce? Teď se ukažte zase Vy.