PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#2895 petici ANO!

2015-04-10 22:10

#2887: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

proc nedate cely clanek z Lidovek a vybirate jenom to co se vam hodi? 

(Rulíková v rozhovoru například zmínila, že se o rodinu dostatečně nepostaral příslušný odbor sociální péče z Lysé nad Labem, pozn. red.)

Ve vytýkacím dopisu ji úřad kritizuje především za to, že v interview přiblížila detaily z poskytnuté péče, že informovala o finanční a sociální situaci rodiny paterčat a o rodinných zvyklostech, jež Kiňovi praktikují. „V neposlední řadě se v článku rovněž vyjadřujete k interním pracovněprávním vztahům na svém pracovišti a komentujete odborný přístup některých zaměstnanců Ministerstva k minoritě

(Rulíková v rozhovoru například zmínila, že se o rodinu dostatečně nepostaral příslušný odbor sociální péče z Lysé nad Labem, pozn. red.)

Alarmující jsou Vaše slova i o případné možnosti odebrat paterčata z rodiny při údajné neschopnosti rodičů o ně náležitě pečovat,“ píše se v dopise.

zdroj Lidovky

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#2897 Re: petici ANO!

2015-04-11 06:38:38

#2895: - petici ANO! 

Nevidím nic, co nebylo uvedeno při vysílání televizního pořadu. Ukažte, kde se vyjadřuje ke vztahům zaměstnanců ministerstva a rodina , to bylo vidět .

Najednou nebyla skromná?
Jistý podnikatel jí nabídl, ať si sepíše vybavení bytu, že jí ho pořídí. A to jsem tedy koukala, co všechno si vymyslela. Říkala jsem si tehdy: aha, tak pozor! Stále jsem je ale omlouvala: děti za to nemůžou, manžel chodí do práce. Vypadalo to ještě, že ji zvládnu.