Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3704 Re: Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-12 19:43

#3701: USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR - Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA 

Ja nemam zajem tady cist nesmysly rusaku z konspiracnich webu a jeste blbe prelozenych...

proc to cpete na ceske petice,nechte si to u vas v Rusku,chytraci,tam Vam to papaji...)

Odpovědi

USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR

#3705 Re: Re: Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-13 12:34:27

#3704: - Re: Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA 

tak proc sem lezes!!!!my jen podpisujem petice a obcas sem davame nejake veci info nic vic nic min!!!!ale zas jsme ČEŠI TAK PROČ BYT PROTI SOBĚ ČEŠI MAJI DRŽET SPOLU JAKO NAROD!!!NEZ SE URAZET JAKO KAZDY MA JINY NAZOR A POHLED NA TO SAK JA HO NIKOMU NEBERU JEN MNE MRZI ZE ČEŠI SE STAVIJOU PROTI ČECHUM JSME PRECE JEDEN NAROD!!!!

TOD VSE A KONCIM!!!!JEN SEM CHTEL SEM DAT INFA KTERE MNE PRISLI JAKO DULEZITE!!!!

NEJSEM KOMOUS,RUSAK,BOLSEVIK,SEM OBČAN ČR A STVE MNE TO CO SE TU DEJE KAZDY CHCE MIR KLID SVOBODU,BYT S RODINOU A PRIBUZNIMA V KLIDU NE SE BAT O ŽIVOTY!!!!!VYDELAVAT PENIZE A DOŽIT SE ŽIVOTA!!!!JENZE PRACE NENI MLADYM SE CHCE MAKAT ALE PRACU JIM NEDAJ MISTO TOHO VEZMOU TROTLA STAREHO A MLADY SOU NA PRACAKU KDE TO JSME!!!

Nepřihlášený uživatel

#3706 Re: Re: Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-13 13:49:07

#3704: - Re: Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA 

Tak švihej na nějaký mainstreamový zpravodajský portál, tam najdeš spoustu proamerických nesmyslů, ovcím tvého ražení šitých akorát na míru.

Nepřihlášený uživatel

#3760 Re: Re: Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-27 11:48:31