PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3000

2015-04-13 08:06

Vývoj kauzy Kláry Rulíkové je velice smutným příběhem svévole ministerstva práce a sociálních věci i ministryně Marksové.
Pěkně „po bolševicku“ (sice pod značkou ČSSD, ale ono to je celkem jedno jestli KSČM, ČSSD nebo ANO) se vypořádává ministerstvo s lidmi, kteří se na stranu Klárky na ministerstvu postavili. Víme jistě o jedné pracovnici ministerstva, která byla ještě v únoru jednou z nejlepších pracovnic ministerstva. Pak se ale ministryně domákla, že tato pracovnice podporuje Kláru a dostala ihned výpověď.
Daná pracovnice není naštvaná na Kláru, přestože vlastně kvůli ní přišla o práce, ale je zhnusená přístupem ministerstva a ministryně. Jistě i u této pracovnice, tak jako u Kláry, si ministerstvo nějaké ty důvody najde a před sebou a celým světem si své jednání obhájí.
Jméno dané pracovnice neuvádíme, protože na to od ní nemáme svolení. A není divu, protože to, co začíná být opět naprosto standardním pomocníkem prezidenta, ministrů a dalších vedoucích pracovníků, a co nás vrací před rok 1989, je STRACH.
Vzkaz ministryně pro všechna další pracovníky MPSV je tento:
„Vážení zaměstnanci,
pokud nebudete dělat jen to, co chci já a pár mých věrných a vyvolených podřízených, pak dopadnete stejně jako tyto dvě pracovnice. Kašlu na to, že byly jedny z nejlepších. Prostě neměly odporovat a někde veřejně říkat, že to tady na ministerstvu nezvládám.
takže doufám, že jste mne všichni pochopili a že spolu budeme dobře vycházet.
Vaše ministryně“

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3004 Re:

2015-04-13 09:43:56

#3000: -  

Píšete s lidmi se vypořádává ministryně, ale výpověď dostala jen jedna a postavilo se za KVR více lidí? To mi nějak nesedí. Pokud by se na MPSV postavila "většina" těžko by dalo ministerstvo výpověď všem a nejen ministerstvo.

Mám tomu rozumět, že KVR má výpověď také?