MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#47137 Re: Požádejme poslance, senátory a vládu, ať nás zastupuje, je to jejich úkol....

2015-04-29 19:24

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#47139 Re: Re: Požádejme poslance, senátory a vládu, ať nás zastupuje, je to jejich úkol....

2015-04-29 19:36:09

#47137: - Re: Požádejme poslance, senátory a vládu, ať nás zastupuje, je to jejich úkol.... 

Je to pořád a stále typický voliči Miloše Zeman pod padesáti procenty a pořád je to tak, že mu dlouhodobě více lidí ani nevěří, že mluví pravdu. Tedy v tomto státě je 53 % !!!!! kteří mu ani nevěří, že mluví pravdu!!!!!! když promlouvá na veřejnosti. 

Já se přiznám ale, že mne velmi překvapuje, že mu 47 % lidí věří, že říká pravdu, když ríká takové bláboly, že má "prostatu jak panic" a "čísté plíce jak nekuřák". Proč tedy říká, že se jedná o plíce nekuřáka, to už rozum opravdu nebere a tedy ani oněch 47 % lidí, kteří mu ty jeho naprosté hovadiny věří. 

Teď mne vlastně už nepřakvapuje těch 47 % když vidím váš příspěvek. Ten mluví za vše. Tam je pak jasné, že má Zeman prostatu jak panic a plíce jak nekuřák :-) on je přece komunistický superman tedy superdebil. 

Nepřihlášený uživatel

#47142 Re: Re: Požádejme poslance, senátory a vládu, ať nás zastupuje, je to jejich úkol....

2015-04-29 19:45:23

Nepřihlášený uživatel

#47146 Re: Re: Požádejme poslance, senátory a vládu, ať nás zastupuje, je to jejich úkol....

2015-04-29 20:41:13

#47137: - Re: Požádejme poslance, senátory a vládu, ať nás zastupuje, je to jejich úkol.... 

A s tim se chlubis, rudej zemanovskej zmetku ?

To je prvni prezident, ktery ma podporu obcanu  pod  50 %  !

Tak tady neslintej svoje bolsevicky blaboly !!!