MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#47682 Noční vlci v Bratislavě

2015-05-08 21:34

Intenzivní protiruská démonizační kampaň ohledně Nočních vlků očividně selhala. Nočním vlkům se totiž v Bratislavě (tak jako i v jiných městech, kudy projížděli) dostalo vřelého přivítání. Skupina asi 30 motorkářů, mezi nimiž byli i ruští bikeři, odpoledne přejela z Česka na Slovensko. Od hraničního přechodu Břeclav/Brodské zamířili do Bratislavy. Do metropole dorazili tři členové Nočních vlků z České republiky nakonec v doprovodu asi 70 českých a slovenských motorkářů; v Bratislavě se pak sešli s dalšími čtyřmi členy klubu, kteří sem spolu s dalšími motorkáři přijeli zřejmě z Maďarska. V rámci naplánované cesty z Moskvy do Berlína u příležitosti připomínky 70. výročí konce druhé světové války zavítali Noční vlci k památníku Slavín, jehož součástí je také vojenský hřbitov s hroby 6845 vojáků Rudé armády. Tam na ně čekaly až dva tisíce lidí - vesměs prorusky orientovaných, z nichž jim mnozí tleskali a pokřikovali "Rossija, Rossija". Kromě nadšeného skandování ruské motorkáře při vstupu k památníku vítala dvojice žen v kroji po slovanském způsobu chlebem a solí, ale také domácími klobáskami. O něco dál je s karafiáty přivítaly děti oblečené v sovětských uniformách. Kolem Nočních vlků se při odjezdu z bratislavského Slavína zformovala asi dvousetčlenná kolona motorek ze Slovenska, Česka, Maďarska a Rakouska.

Noční vlci na Slavíně v Bratislavě

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#47684 Re: Noční vlci v Bratislavě

2015-05-08 22:00:03


Nepřihlášený uživatel

#47760 Re: Noční vlci v Bratislavě

2015-05-09 15:35:03

#47682: - Noční vlci v Bratislavě 

myslím, že je to pro rusofoby veliké rozčarování, lidi spontánně a bez toho, že by šli jen na prohlídku techniky, ale proto, aby vyjádřili svůj postoj k Rusku, demokracii a válce, jak v Bratislavě, tak v Brně a taky ve Vídni dali najevo své cítění, i na polsko běloruských hranicích byli přítomni Poláci se zdravým rozumem, včetně válečných veteránů. To, co polská vláda, naše také provedly je pěkně děklasovalo v očích světa a to, co provedeli Němci jen ukazuje, že se jejich denacifikace nepovedla a z jejich území kdykoliv může vyjít válka, aspoň pokud budou mít patolízalskou vládu.


Nepřihlášený uživatel

#47822 Re: Noční vlci v Bratislavě

2015-05-09 22:34:24

#47682: - Noční vlci v Bratislavě 

 Už mě to válečnické štvaní od pravdoláskařů a US rektolezců pěkně štve. Když jsem viděl v „Máte slovo“ Vondru, Klvaňu a Hučína, jak jsou natěšení ze současné situace, jak dehonestují našeho prezidenta a jak u mladé generace je naprosté vakuum základních historických faktů, tak jsem se jel podívat na tu kolonu těch „provokatérů“ na motorkách z Ruska.  Byl jsem minulou sobotu v poledne na „Ústřední hřbitov v Brně“ podívat se na ty ruské „gangstery“. Bylo sice tam jen 5 Rusů, ale našich a Slováků tak ca 40 motorek. Dalších lidí tam mohlo být tak 1500-2000. Dokonce tam nebyl ani jeden pravdoláskař. Taky tam ale nebyl nikdo z televize. Ani jsem neviděl zmínku na jiné TV, nebo na netu. Jenom z Bratislavy. A jsem velice mile překvapen, jak se zachovali naši motorkáři, když se Sobotka a spol. podělali a snažili se zalíbit se Schapirovi.