MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#47760 Re: Noční vlci v Bratislavě

2015-05-09 15:35

#47682: - Noční vlci v Bratislavě 

myslím, že je to pro rusofoby veliké rozčarování, lidi spontánně a bez toho, že by šli jen na prohlídku techniky, ale proto, aby vyjádřili svůj postoj k Rusku, demokracii a válce, jak v Bratislavě, tak v Brně a taky ve Vídni dali najevo své cítění, i na polsko běloruských hranicích byli přítomni Poláci se zdravým rozumem, včetně válečných veteránů. To, co polská vláda, naše také provedly je pěkně děklasovalo v očích světa a to, co provedeli Němci jen ukazuje, že se jejich denacifikace nepovedla a z jejich území kdykoliv může vyjít válka, aspoň pokud budou mít patolízalskou vládu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#47761 Re: Re: Noční vlci v Bratislavě

2015-05-09 15:41:26

#47760: - Re: Noční vlci v Bratislavě 

 Nic takového se nedělo. Kolem ruských "motorkářů" (přesněji šašků co se oblékají jako Američané, chtějí mít pod sebou ideálně Harley Davidson, ale přitom mají bolševický mozek propagující zločince KGBáka Putina) se shlukovali především ti, kdož mluvili plynou ruštinou, tedy ruská pakáž na našem území. Obdobné to bylo při "vítání" zločince Lavrova na Slovensku, kde dokonce ruská pakáž provolávala hesla proti EU a NATO. 

Tedy lžete naprosto zbytečně, nejednalo se o žádné davy a co horší, jednalo se o Rusy žijící na území tohoto státu. Pevně doufám, že jejich jednání má BIS pod kontrolou. Ruský kozáku.....