MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#47764 Fico je idiot...

2015-05-09 16:02

....pokud by Spojené státy nedodávaly CCCP, tedy zemí která II. světovou válku společně s Německem rozpoutala 300 vojenských automobilů denně po celou dobu váky od roku 1941, tak oni "sovětští vojáci" se neměli čím dopravit na fronu a Němci by je stříleli jako králíky, neb by asi jezdili na koních. To je podstata onoho "vítězství" lidí z území CCCP nad Německem. Bohužel Evropa zažila i daleko horší stránku těchto lidí, masivní znásilňování, bezdůvodné vraždění, následnou čtyřicetiletou okupaci východní Evropy. 

Fico je tedy nejspíš idiot, že výše uvedené nezná spíše nechce vidět....

"Fico před odletem do Moskvy prohlásil, že kdyby nejel doRuska, popřel by historický fakt, že největší podíl na konci druhé světové a pádu fašismu měla Rudá armáda. „Nechci směšovat historická fakta s tím, co se děje dnes,“ uvedl slovenský premiér."

Z Ficova i Zemanova jednání je naprosto evidentní, že jejich politické kariéry platí KGBák Putin. To je dnes již bohužel  (vlastně naštěstí) naprosto zřejmé. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#47769 Re: Fico je idiot...

2015-05-09 16:58:26

#47764: - Fico je idiot... 

 Ano SSSR dostával dodávky ale jestli si myslíte, že by bez dodávek válka dopadla jinak. Tak to je jen vaše spekulace nijak opřena o fakta.