MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#47771 Re: Re: Re: Noční vlci v Bratislavě

2015-05-09 17:06

#47761: - Re: Re: Noční vlci v Bratislavě 

 ale dělo tak se nerozplakej. 

Berlínský soud zrušil zákaz vstupu na německé území pro ruské motorkáře, kteří si chtějí v německé metropoli 9. května připomenout porážku nacistického Německa před 70 lety. Informoval o tom server deníku Berliner Morgenpost. Bikeři, kteří se hlásí k prokremelské skupině Noční vlci, se ve středu mezitím účastní pietních akcí v Praze.

Berlínský správní soud konstatoval, že německé úřady musí ruským motorkářům vstup do země povolit. Důvody, jimiž zákaz v dubnu vysvětlovala spolková policie, jsou prý neopodstatněné.

Podle schengenských pravidel, která upravují fungování takzvaného schengenského prostoru umožňujícího volné cestování mezi zúčastněnými státy, lze odmítnout vstup do země i majitelům platných schengenských víz, pokud dotyčné osoby představují riziko pro veřejný pořádek, vnitřní bezpečnost nebo pro mezinárodní vztahy členského státu.

Argumentaci spolkové policie ale soud odmítl jako nedostatečnou, včetně předpokladu, že příjezd motorkářů zatíží diplomatické vztahy s Polskem.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#47778 Re: Re: Re: Re: Noční vlci v Bratislavě

2015-05-09 17:32:27

#47771: - Re: Re: Re: Noční vlci v Bratislavě 

 Nic takového se nedělo, žádné davy je nevítaly. "Vítají je" dobře informovaní Rusové žijící na území EU. To je vše. Nikoho jiného tato pakáž s bolševickými mozky, co chtějí vypada jako Američané nezajímají.