MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#47805 Re: Re: Jak je možné, že se besedy s KGBákem účastnil člověk, který ani není zaměstnancem státu?

2015-05-09 18:54

#47804: - Re: Jak je možné, že se besedy s KGBákem účastnil člověk, který ani není zaměstnancem státu?  

 Zanechme černého humoru. Věc je velmi vážná. Lidé bez bezpečnostní prověrky státu doprovázejí člověka v ústavní pozici - prezident republiky na jednání s jedním z nejodpornějších diktátorů současnousti. To je natolik vážné bezpečnostní riziko, že měla zasednout bezpečnostní rada státu, nejen proto, že díky tomu, že je Zeman v podstatě absolutně beztrestný a tedy i ve své podstatě absolutně mocný. Mohlo tam dojít k objednávání politických vražd, mohlo tam dojít k domlouvání anexe ČR, není možné zapomínat, že KGBák Remek je díky Zemanovi na postu velvyslance. 

Co se dá očekávat od člověka, který o sobě prohlašuje, že má prostatu jak panic a plíce jak nekuřák po padesátiletém nepřetržitém kouření? Dá se bohužel očekávat prakticky cokoliv obzvláště, když jej doprovází lidé, kterým stát není schopen dát bezpečnostní prověrku či si o ní dokonce ani nepožádali. Nejedlý není dokonce ani ochotný zveřejnit svůj vlastní profesní životopis. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#47811 Re: Jak je možné, že se besedy s KGBákem účastnil člověk, který ani není zaměstnancem státu?

2015-05-09 21:28:25

#47805: - Re: Re: Jak je možné, že se besedy s KGBákem účastnil člověk, který ani není zaměstnancem státu?  

 Jedním z nejodpornějších diktátorů? Pokud vím, tak s despotickými saúdskými krály a šejky si přátelsky celá léta poplácávají po zádech především naši západní spojenci. To chcete tvrdit, že na západ od nás není žádná funkční demokracie, nebo jste tak hloupý, že jste skočil současné propagandě na špek? To by mě vážně zajímalo.

Theresee

#47812 Re: Re: Jak je možné, že se besedy s KGBákem účastnil člověk, který ani není zaměstnancem státu?

2015-05-09 21:36:33

#47805: - Re: Re: Jak je možné, že se besedy s KGBákem účastnil člověk, který ani není zaměstnancem státu?  

 Náš pan prezident,i přes ostudu co mu udělala vláda,že mu vydíráním znemožnila zúčastnit je přehlídky,vydobyl úctu k našemu státu.
Ostatní lokajové z EU,jejich čest klesla do hnoje mezinárodních dějin.
Náš největší omyl,který nám nikdy nebude smazán, je ten,že jsme se stali členem zločinného paktu NATO. Jsme po boku zrádců,kteří nás hodili do chřtánu Hitlerovi. Jak je vůbec možné,že jsme na to zapomněli,nebo spíš velkoryse přehlédli. ZRADA JE POŘÁD ZRADA A TA SE NIKDY NEODPOUŠTÍ,PRO NÁS NESMÍ SE ODPUSTIT. Kdyby se přetrhli, normální člověk musí stále mít na pozoru co se kdysi stalo.
Dobře,že se spolu oba setkali. Je jasné,že to co jsme udělali že jsme v NATO se už nesmaže.Je to jako nálepka zrádce.Ale je lepší jednat v míru s protivníkem,který si vás váží,než se někde schovávat za bukem, kout pikle, jako lokajové z EU.
Náš prezident dokázal,že na mezinárodním poli má náš stát důstojnou pozici.Za to mu dík.