MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Asenad

#47861 Re: VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR

2015-05-10 13:25

#47859: - VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR 

 To neumíš pro ten plánovaný fašistický převrat zosnovaný společně s Dientsbierem, TOP 09, ODS a prodejnými "umělci" vymyslet něco novýho, ty hovado?!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#47862 Re: Re: VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR

2015-05-10 13:56:11

#47861: Asenad - Re: VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR 

 Běžte si s těmi výrazy za Milošem Zemanem. Neni potřeba nic jiného vymýšlet. Sněmovna i senát jsou plné zastupitelů a ty nás mají zastupovat, mají to být oni, kdo dbají na to, aby kdokoliv v politice dodržoval Ústavu a především člověk v ústavní pozici prezident. 

Zeman na sebe aktuálně věší oranžovo černou stuhu symbol té nejodpornější aktuální zločinnosti v Evropě, rozpoutávání krveprolití, ukradení části území státem, který se naopak zavázal, že hranice Ukrajiny bude nejen respektovat ale dokonce i chránit v případě, že budou ohroženy. 

Zemanovo jednání je bezpochyby velezrádné a dnes je již naprosto jasné, že ruská trikolora, kterou si vzal na inauguraci nebyla nějakým "omylem" či "náhodou". 

Je potřeba to začít nejen okamžitě řešit, ale bohužel také nutné to vyřešit. Není možné, aby byl v ústavní pozici lhář, zločinec, zloděj, komunusta či dokonce komunista střižený nacismem a nedemokrat a co více s největší pravděpodobností člověk, který je agentem KGB či dnes FSB. 

Stejně jako jsem přesvědčen, že vy ruští trollové jste pod kontrolou BIS, je potřeba, aby zločiny Zemana, přestože se bude jednat o katastrofální ostudu, vyšly na povrch začaly se řešit, nepochybuji, že BIS disponuje dostatkem informací, že z Hradu unikají utajované skutečnosit státu do Ruska. Umístění KGBáka Remka do Ruska a nejspíše KGBačky Mištinové Klausové na Slovensko nebyla rozhodně náhoda. 


Nepřihlášený uživatel

#47868 Re: Re: VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR

2015-05-10 15:51:35

#47861: Asenad - Re: VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR 

 Honimír hulibrk a rusofašista Asenad tady chce něco říkat o "fašistickém" převratu, ten snad musí fetovat.