MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Alex

#47919 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaký idiot otec takový idiot syn

2015-05-11 12:31

#47916: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaký idiot otec takový idiot syn 

 Klaus nikoho nedehonestuje, jen říká, že kdybychom rezignovali na byť elementární znalosti, na znalosti, které by jakýkoliv 19, či 20 letý student a člověk, který chce složit maturitní zkoušky, měl znát, tak by se maturita neměla vůbec konat. Ostatně i v češtině je slovo Jidáš označení pro zrádce. Ano, dělá si v textu srandu z těch, kteří sepisují petice proti přílišné náročnosti testů a myslí si, že znalost postavy Jidáše není pro složení maturity důležitá, je důležitá, a to, že někdo to nechápe, tak je to špatný. Já pana Klause znám několik let, měl jsem tu možnost se s ním o různých věcech bavit, v něčem jsem s ním souhlasil a v něčem zase ne, tak je to normální. Rozhodně to není člověk, který by po vzoru Zemana někoho dehonestoval...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#47922 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaký idiot otec takový idiot syn

2015-05-11 12:38:37

#47919: Alex - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaký idiot otec takový idiot syn 

Vy jste bohužel stejný ubožák a kulturní nedouk jako Klaus, pokud dokáže napsat větu "Ostatně i v češtině je slovo Jidáš označení pro zrádce." Neboť Jidáš je jméno velmi plastické postavy z Nového zákona a zploštit tuto postavu na to, že je to "zrádce" je jedna ze základních ubohostí, kterou tu razili komunisté a nacisté. 

Nevysvětluje, proč je potřebná znalost Starého i Nového zákona, prostě tvrdí, že je potřeba a ironizuje mladé lidi, kteří s tím polemizují. Klaus je tedy ubožák, neboť dosvědčuje, že neví proč je dobrá či chcete-li nutná znalost Starého a Nového zákona. To je velmi zásadní informace uvedená v jeho textu. 

Další je jak píši výše, ironizování chyby žáka pedagogem je dehonestace žáka a usvědčuje pedagoga, že by nikdy pedagogem býti neměl, že je to člověk naprosto nezpůsobilý vyučovat a co více usvědčuje pedagoga z toho, že je lidský ubožák.