MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#47985 Re: Re: Pak, že Babišovi nehrabe....

2015-05-12 06:34

#47981: - Re: Pak, že Babišovi nehrabe.... 

 Tohle je ovšem maso - 

Aktualně: Babiš: Učím se. Staří kozáci Sobotka a lidovci mě převezli

Člověk který byl zvolen proto, že tvrdil, že se tu rozkrádají desítky miliard ročně jen DPH z pohonných hmot, není schopen za dva roky u moci udělat vůbec nic proto, aby i jen prokázal, že se tu skutečně miliardy kradly. To je absurdní a není divu, že mi z toho začíná hrabat. 

Nyní tvrdí, že státu uspořil 100 mld., ale opět je v situaci, že není schopen říci čím a co horší, nikde oněch 100 mld. není vidět, nejsou vidět v "investicích" státu (investice státu je ve své podstatě protimluv, neboť ona investice je placena z daní občanů, ale co hůře získ z této "investice" jsou opět jen a jen daně, proto je to v podstatě protimluv), nejsou vidět ve snížení deficitu, neprojevují se v masivním růstu HDP, je průměrný až pod průměrný, neprojevují se ve zdravotnictví, neprojevují se ve školství, vědě, v rekonstrukcích v příjmech obcí, prostě nikde. Neexistují, žádné Babišovo rozhodnutí totiž státní pokladně nepřineslo příjmy, ale jen a je výdaje. Proto mu dnes z toho hrabe. Důvodem je logicky i to, že pro něj nejsou ochotni pracovat lidé slušní, schopní, kulturní a mravní, má kolem sebe lidi velmi podívné kteří nejen jako StBáci vypadají viz. např. Faltýnek či jeho mluvčí, ale dokonce i tak jednají. 

Mimochodem StBákovi Babišovi nic nebrání sdělit, za co by "utrácel on" když osočuje své koaliční partnery, že ti utrácejí za hlouposti. Neni to schopen definovat, neví to, nerozumí základnímu principu o "investici" státu a to je celý problém Babiše, je zmatený, nechápe co se kolem něj děje, nerozumí tomu a má kolem sebe ubožáky, které si sám vybral a kteří to neví stejně jako on. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#47989 Re: Re: Re: Pak, že Babišovi nehrabe....

2015-05-12 08:11:22

#47985: - Re: Re: Pak, že Babišovi nehrabe.... 

 Žijeme v Babišistánu, hodně lidí skočilo estébákovi Babišovi na špek, že bude bojovat proti korupci!!! Teď se se svými soukmenovci mafiány směje blbým Čechům.......Slováci si ho do vlády nepustili, měl soud kvůli spolupráci s STB a Zeman mu vše prominul!!!! Proč asi? Oba dva jsou dále napojeni na ruské tajné služby a škodí České republice. Slabý premier Sobotka mu také napomohl do vlády, má tedy máslo na hlavě, ale hlavně kdysi pomohl Bakalovi k jeho majetku... Jsou to všechno propojené vztahy s mafiány, oligarchy a Ruskem.