MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2015-05-13 20:53

Dnes mě fascinovalo, když jsem si na jednom internetovém serveru přečetl poslední svůj výrok. Minulý týden jsem byl v Berlíně... Zaujalo mě, že v den konce války tam kvetou šeříky. Mě to tak nějak zaskočilo. Od dětství jsem měl zažito, že šeříky rostou 9. května tady v Praze, i když je jasné, že ve střední Evropě šeříky rostou jinde než tady u nás. Tak mě to opravdu na první pohled zarazilo v tu chvíli osvobození Rudou armádou, které jsem viděl na své dětské čtyřleté oči tady v Praze. Neutrální věta, které jsem nedával žádný mimořádný význam. Dnes jsem si přečetl, že tady se už jasně prokazuje, že už v té chvíli jsem propadl komunistické ideologii a že tedy není divu, že jsem to dotáhl až na placeného agenta Kremlu. Když se setkáváte s výroky takového typu, to byste se musel zbláznit. Ale tento se mi zdá mimořádný,“ postěžoval si exprezident.

„Úvahy o mém kremlofilství jsou tak směšné, že třikrát denně přemýšlím, zda na toho či onoho člověka nemám podat žalobu. Ale už jsem dávno pochopil, že tudy cesta nevede a že tady se nedá dosáhnout vůbec nic. Když je někdo absolutně tupej a pitomej, tak to se snad ani vězněním nedá potrestat,“ dodal Klaus.

Klaus též ocenil prezidenta Miloše Zemana, že jel do Moskvy na Den vítězství: „Bylo velmi správné, že tam prezident Zeman jel. Já tam byl na stejné akci před pěti i deseti lety jako prezident republiky, necítil bych žádný morální nárok, abych jakkoli jeho rozhodnutí kritizoval

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#48173 Re:

2015-05-13 22:58:38

#48159: -  

Nikomu nevyhrozuj ty KLUKU, zlodeji propisek a prazsky barikadniku.