MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#48362 Filmy točil parádní, parádní byla i jeho muzika.....

2015-05-17 07:10

....ale bohužel to vypadá, že mu hrabe, případně  je možné, ruská propaganda v Srbsku je ještě daleko agresivnější než propaganda zde.  Zatím se mi nechce věřit, že by takové hlouposti vyslovoval za peníze z Ruska. 

Je ale možné, že jako Srb studující v Praze mohl být naverbován KGB a dnes musí "splatit". 

Válku začnou Američané útokem na ruskou televizi, tvrdí režisér Kusturica

Osobně bych byl velm zklamán ze svého úsudku o filmu Anderground - který mnozí v čechách považovali za film štvavý, já jej naopak považoval za film protiválečný, popisující pozadí vzniku války v Jugoslávii stejně jako jeho další film Život je zázrak, kde je vznik lokálního konfliktu postaveno na základě zabití místního bosse, mafiána "politika". Popis jak se pak následně v konfliktu pohybují obyvatelé a co ještě v den kdy konlikt propuká začne první vraždění dělají a co dělají behěm konfliktu, jak se do "věci vkládá armáda" a jak destruktivní to celé je, považuji skvělý obraz, byť velmi připomíná Jakubiskův film Vtačikovia syroty a blázny kombinovaný se Sedim na konáry a je mi dobre. 

Moc se mi zatím nechce věřit, že by  tedy Kusturica věřil nesmyslům z Televize V.I.Putin a Radia V.I. Medveděv, ale kdo ví jak se vyvinul. Ringo Čech sice umělecky Kusturicovi nesahá ani po malíček na noze, ale projevuje stejnou úroveň hlopusti, když mluví o Miloši Zemanovi, že "nikdy nelže" přitom Zeman prakticky nic jiného nedělá než, že lže a Ringo to má přímo před nosem. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#48363 Re: Filmy točil parádní, parádní byla i jeho muzika.....

2015-05-17 07:43:26