MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Quoted post
Nepřihlášený uživatel |
#49257 Byl jsem v Irsku....2015-05-31 19:08Irská pohotovost na vlastní kůži: V Irsku jsem prodělal těžké zranění oka. Jehlanovitá perforace rohovky. Oko dokonce krvácelo. Po zranění mne odvezli s několik dalšími s majákem a houkačkou na první úroveň diagnózy do všeobecné nemocnice. Prakticky okamžitě bylo rozhodnuto o převozu do specializované oční nemocnice Royal Victoria Ear Hospital. Přijela lékařka, kterou odvolali nejspíš s nějaké společenské události, byla ve večrních šatech. Jasně řekla, že je to zranění nad rámec její atestace. Provedla nejnutnější činností a věc předala lékaři s vyšší atestací. Hned ráno proběhla operace pod celkovou anestezí. Lékaři mi přesně popsali celkouvou situaci, počty stehů, problemtičnost jehlanovité perforace kdy špička jehlanu byl otítížně fixovatelná a při první operaci se skutečně nepovedla. Proběhla druhá operace a postupné vyndávání stehů ambulatně. V ordinaci panoval absolutní klid (neexistoval soukromý rozhovor před pacientem a to ani v nemocnici), senior lékař na požádání asistival juniorovi, senior také řídil juniora - na příkaz a po konzultaci se mnou mi uvolněné stehy vyndával junior. Byla to krásná Indka které se klepaly ruce, přesto jsem neměl pocit jakéhokoliv nebezpečí, nejen proto, že tam jako senior byla lékařka, která mne operovala. Po čase, jsem se rozhodl doléčit v Praze, tedy vyndat zbylé stehy. Na Karlově náměstí byla dokrotka Precliková, tvářící se, že perforaci rohovky dělá každý vrátný. Po pohledu do oka se jí rozklepaly ruce daleko více, než překrásné Indické lékařce v Dublinu. Pri dotazu kolik je ještě potřeba vyndat stehů, jen hlesla "spoustu". Pro "legraci" jsme se ptal i českých lékařů, jak se oko bude vyvíjet, dostal jsem roztodivné odpověi od roztodivných "odborních" na rohovku. Výsledek byl ale těžký zánět v oku, který v Dablinu nikdy!!!!! nenastal. Dnes mám pourazový astigmatismus, který není nijak příjemný, ale také není nijak fatální a je to přesně tak, jak říkali lékaři a to všichni ve shodě s dokumentací a ošetřujícím lékařem v Dublinu. Nic z toho, co tu prorokovali místní "lékaři" se nanaplnilo a jsem velmi rád, že jsem se nenechal zlákat na nějaké další pokusy především "doktorkou" Preclíkovou z rohovkové ambulance v nemocnici na Karlově náměstí, která chtěla poúrazový astigmatismus řešit ruskou metodou "nařezávání" rohovky. Dnes po 16 letech se astigmatismus posunul do stavu, kdy není ani ten nejmenší problém, jej korigovat brýlemi i kontaktními čočkami. Moje zkušenost s irskou pohotovostí v případě, že opravdu o něco jde, je velmi pozitivní. A jsem lékařům z Royal Viroria Ear Hospital velmi vděčný.
|
|
Odpovědi
Nepřihlášený uživatel |
#49299 Re: Byl jsem v Irsku....2015-06-02 03:22:23#49257: - Byl jsem v Irsku.... Opravdu hezký přípěh z Irska. Ale jak souvisí se Zemanem mi poněkud uniklo. |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice za statní občanství bez diskriminace
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Voda pro zubry a divoké koně
18599 Vytvořeno: 2023-06-06
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
2209 Vytvořeno: 2024-12-16
Břehy bez omezení!
1558 Vytvořeno: 2024-01-24
Zachraňme Jelení louky!
1237 Vytvořeno: 2024-11-26
Petice na podporu paní ředitelky Mateřské školy Hostinné
112 Vytvořeno: 2024-12-20
Zachraňte oslíky v Krtkově světě
123 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
43131 Vytvořeno: 2022-12-27
ZACHRAŇME ŠKOLNÍ SPORT
1671 Vytvořeno: 2024-11-29
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
792 Vytvořeno: 2024-12-12
ZÁKAZ RADARŮ NA DÁLNICÍCH
696 Vytvořeno: 2024-12-07
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1712 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice proti zrušení lůžkového onkologického oddělení Trutnovské nemocnice
274 Vytvořeno: 2024-12-12
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
2031 Vytvořeno: 2024-07-23
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17780 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice studentů, absolventů, učitelů a znepokojené veřejnosti proti omezení hodinové dotace dějepisu, zeměpisu a přírodopisu
1688 Vytvořeno: 2024-12-08
ŽÁDOST O AUDIENCI U JEHO EMINENCE ROBERTA KARDINÁLA SARAHA Předmět: Ochrana práv Apoštolského stolce
5056 Vytvořeno: 2024-11-14
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23035 Vytvořeno: 2021-12-22
Městská autobusová doprava ve městě Karviná
22 Vytvořeno: 2024-12-25
Petice proti uzavření ulice Pod Novým lesem Praha 6
147 Vytvořeno: 2024-12-09
Všem, kdo nejsou lhostejní
347 Vytvořeno: 2024-08-26