MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2015-06-02 07:52

Jan Hus:

NEODVOLAM !

Milos Zeman :

NEODVOLAM !  " Peroutkuv clanek - Hitler je gentleman - jsem cetl ".

Zeman si mysli, ze je Karel IV , Masaryk a Jan Hus v jedne osobe .  Takoveho prezidenta nam muze  "zavidet" cely svet . Je to borec, stejny jako Putin .

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#49309 Re:

2015-06-02 08:53:16

#49307: -  

ZEMAN JE VYPITEJ DEMENT A NA HRAD ROZHODNĚ NEPATŘÍ!!!!!!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#49312 Re:

2015-06-02 09:20:53

#49307: -  

Tak to je tedy slabota (Karel IV., Masaryk Garrik, Hus).

Zeman se cítí být každým, jehož citát se kdy naučil a zapamatoval. S Putinem je stejný. Jediný rozdíl je v tom, že Putin se předvádí národu ve sportu (stačí se podívat kolik nastřílí branek v jednom hokejovém utkání, anebo jak hravě položí v judu svého protivníka prostým chvatem, atd. apod.) a v lovu (jednou ranou skolí připraveného mědvěda, který se už 2 dni třese zimou, jak stojí na jednom místě). Sport a lov přece ruský národ miluje. Je proto nezbytné ukázat národu jaký jsem borec

Velký Mao ´c´Tung přeplaval (tuším) v r. 1966 Žlutou řeku (bylo mu myslím 80 nebo více) a vrátil se do politiky. Tento samotný jeho čin byl vpravdě hrdinský. Já bych tam nevlezl, natož abych plaval. Heslo bylo prosté: Když plave Mao, plave celý národ (a také se do vln vrhli a přeplavali řeku s ním tisíce lidí). (Připravil jsem si o tom v ´66 nebo ´67 ve škole referát z jazyka českého. Bylo to povinné. Zděšení bylo velké. Referát musel být ústní a nikdo netušil, o čem bude. Referát byl za 1. Ustál jsem i následné dotazy "Kde jste na to přišel ?", " Co to mělo znamenat ?" apod. Byla to mladická provokace. The Observer a The New York Times jsem si dovezl z Polska, kde je bylo možno v r. 1966 v Sopotech koupit v novinovém stánku).

Co z toho plyne ??? Mao byl opravdu formát. Putin je pozér. A Zeman je český tlachal, který se naučil několik citátů, se kterými už si nevystačí a navíc už je ve své stařecké demenci zapomíná. Ale dobře si pamatuje, že v rámci stranického školení četl v r. 1966 článek o Patočkovi.

Žádný vládce českého národa neudělal takovou ostudu jakou stačil udělat Zeman za 2 roky.