MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#51919 Re: Re: Re: Vraťme diskusi do věcné roviny a pokusme se odhadnout vývoj věcí příštích - 43 000 hlavý

2015-08-06 21:32

#51912: - Re: Re: Vraťme diskusi do věcné roviny a pokusme se odhadnout vývoj věcí příštích - 43 000 hlavý dra 

Nejsem Asenad, jsem hrdy clen lumpenkavarny. My dva mame v podstate stejne nazory, ale Ceho je 

moc, toho je prilis.

Kopirovat stale stejne, sahodlouhe prispevky, ktere uz nikoho nezajimaji ?

To se mi nezda byt normalni a urcite nejsem sam.

Jste prilis zahledeny sam do sebe a postradam u Vas schopnost empatie.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#51920 Re: Re: Re: Re: Vraťme diskusi do věcné roviny a pokusme se odhadnout vývoj věcí příštích - 43 000 h

2015-08-06 21:35:15

#51919: - Re: Re: Re: Vraťme diskusi do věcné roviny a pokusme se odhadnout vývoj věcí příštích - 43 000 hlavý 

My nemáme stejné názory, což je zřejmé už z toho, že vy jako správný komunista Asenade mluvíte za druhé, já mluvím pouze a jen za sebe a vyjadřuji jen a jen své názory. 

Pokud vám mé příspěvy vadí, v klidu je asenade ignorujte, nebudu se na vás zlobit a také mne to nijak neurazí. Nemusím s každým a tím spíše s vámi sdílet své politické preference a jsem dokonce velmi rád, že je s vámi nesdílím. 

S kým mám být empatický s komunistou Milošem Zeman, s komunistou Asenadem, Kroupou, KVZ, ONV s vámi všemi v jedné vaší osobě? :-) Jak byste si takovou empatii ruský trolle představoval? 

Nepřihlášený uživatel

#51923 Re: Re: Re: Re: Vraťme diskusi do věcné roviny a pokusme se odhadnout vývoj věcí příštích - 43 000 h

2015-08-06 21:44:42

#51919: - Re: Re: Re: Vraťme diskusi do věcné roviny a pokusme se odhadnout vývoj věcí příštích - 43 000 hlavý 

Souhlasim s vami. Jednou si da snad nekdo tu praci a spocita, kolikrat za tyden se zde objevuje

kolovratek.