MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#52452 Kontrolni otazka vzdelanym obcanum teto petice.

2015-08-10 14:26

Nadmerne sucha v cechach maji za nasledek vysychani povrchove i podzemni vody.Napadlo me jestli to nebude mit blahodarny vliv na nase politicke predstavitele  a znacne se snizi mnozstvi vody v jejich hlavach.Zrovna jsem si precetl nazor Venci Klausovic ze Zeman je to nejlepsi co muze republika nabidnout na funkci prezidenta (Prosim pany profesory a ucitele z teto petice za prominuti). V 62 jsem vysel z osme tridy s odrenym hrbetem a pravdopodobne mi dobri kantori byli velice stastny.Na drtivou vetsiny z nich vzpominam v dobrem i kdyz  me nekolikrat dali 3 z chovani. Dalo se lehce mezi nimi rozeznat kdo z nich lezl komunistum do zadku. Pani ucitelku Mendikovou z jedne Zizkovske skoly jsem povazoval za moji druhou mamu. Vzpominam na Vas z laskou pani ucitelko i kdyz dnes jste urcite na druhe strane reky.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#52454 Re: Kontrolni otazka vzdelanym obcanum teto petice.

2015-08-10 15:57:35

#52452: - Kontrolni otazka vzdelanym obcanum teto petice. 

Tak to mate obrovské štěstí, ze na většinu vzpominate v dobrem. Také vím o několika ucitelkach, které minimálně respektuji v jejích profesi, většina ovsem bohuzel byly nejen formalnimi clenkami bolševické partaje, tedy s jasne nebolsevickym synkem z nebolsevicke rodiny poněkud pnutí vznikalo, byt jen v onjektivite znamkovani. Dnes se domnivam, ze to byl jejich zvláštní způsob "selekce" a jak si udrzet pocit nadrazenosti, sníženou znamku z chovani si ovšem nikdy nedovolily.