MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#52458 Re: Re: Kontrolni otazka vzdelanym obcanum teto petice.

2015-08-10 16:14

#52454: - Re: Kontrolni otazka vzdelanym obcanum teto petice. 

Dobri ucitele to za komunistu nemeli lehke. To same jak v protektoratu. Nikdo z nich nam samozrejme nerekl co si mysli o komunistickym rezimu. Jen tri ucitelky a jeden ucitel kteri mne ucili byli ucitele" ala Semelova". Pro vetsinu to bylo ale jenom zamestnani, tak jako u jinych profesi. Ta pani ucitelka o kere jsem se zminil  nas navic vedla k zdravemu vlastenectvi i kdyz pravdepodobne  riskovala svoji karieru. Ja jsem urcite znamenal vetsi problem pro ucitele, nez oni pro mne,tak alespon to tak vidim z odstupu casu.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#52468 Re: Re: Re: Kontrolni otazka vzdelanym obcanum teto petice.

2015-08-10 17:50:12

#52458: - Re: Re: Kontrolni otazka vzdelanym obcanum teto petice. 

S tímto vaším upřesněním nemám ten nejmenší problém. Výbornou učitelkou profesně u nás byla jedna ruštinářka a to i částečně lidsky ve smyslu odvážné osoby. Měla velký "škraloup" muž jí emigroval. Velká část nevýrazných a pak pár echt komunistických sviní, včetně jediného učitel na škole, který se ještě tvářil, že je v podstatě disidentem.  Vyznačoval se tím, některé děti mlátil exemplárně klackem v kabinetu (asi byl poněkud zvrhlý) - dnes by se řeklo, že si vybíral ty nepřízpsobilé z asociálních rodin. Dodnes si ovšem někteří moji spolužáci myslí, že to byl "fajn učitel", přestože to byl ve své podstatě naprostý idiot, vyžraný jak Miloš Ubu, jen měl asi 150 cm na výšku. 

Po revoluci málem pro jeho způsob jednání s žáky skončil v kriminále, probíhalo vcelku dosti velké vyšetřování právě jeho podivných "sadistických" praktik, pak urychleně odešel do důchodu - možná i do předčasného. Jeho dcerunka je bachařka :-), asi mají ty podivné způsoby "samaritánství" v genech.